Tercera victòria consecutiva pels cadets del Pardinyes…

CADET MASCULÍ
SEGONA CATALANA GRUP D – 8a JORNADA
CH LLEIDA PARDINYES – CH SANT FOST

Resultat final: 33-26      Resultat primera part: 17-15      Resultat segona part: 16-11

 

L’equip groc-i-negre guanya 33-26 al CH Sant Fost i comença a apropar-se a les posicions capdavanteres de la classificació

L’equip cadet masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut aquest dissabte al CH Sant Fost al Pavelló Municipal de Pardinyes per disputar la vuitena jornada de Segona Catalana.

Els lleidatans encaraven el partit amb una molt bona dinàmica, ja que havien aconseguit dues victòries en les dues últimes jornades. El bon ambient es va fer notar i l’equip local va sortir amb una 3:2:1 molt intensa que dificultava l’atac rival i permetia sortir al contraatac amb claredat, fos de forma directa o fent segona onada. De seguida, el Pardinyes es va posar per sobre en el marcador, tot i que amb petites rendes de dos o tres gols. La diferència es va poder mantenir fins als últims minuts de la primera part, on els visitants van aconseguir posar-se a només un gol dels lleidatans. Tot i això, una combinació groc-i-negra preparada en un temps mort quan faltaven cinc segons pel final de la primera part, va donar un nou gol al Pardinyes i va poder marxar al descans amb un marcador favorable de 17 a 15.

A la represa, els jugadors locals sabien que una gran intensitat de sortida els hi donaria mig partit resolt, i així va ser. Un parcial de 5-0 va deixar al Sant Fost sense poder de reacció. La defensa local dominava el camp groc-i-negre i els jugadors Berenguer, Ruiz i Haro perforaven una vegada i una altra la porteria rival, ampliant el marge fins a deu gols. A partir d’aquest moment, el partit no va tenir més història, un Pardinyes fort que intercanviava gols davant d’un minvant Sant Forst sense possibilitats i una victòria més per als locals per 33-26.

Un partit molt seriós per als de la Terra Ferma, on la defensa 3:2:1 va ser el seu principal baluard, possibilitant les rotacions i la distribució de minuts per a tots els jugadors del Pardinyes. Ara, els cadets hauran de continuar treballant per batre el pròxim diumenge al Vilanova en un partit que podria deixar als lleidatans ben a prop de les posicions capdavanteres.

 

JUGADORS HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Andueza, Ruiz, Mozota, Sabaté, Villa, Berenguer, Sarrat, Haro, Estrada, Peiró, Ormazabal, Solanilla P, Solanilla M.

JUGADORS CH SANT FOST: López, Subirats, Pedrosa, Ortiz, Solé, Cartos, Marfil, González i Alcudia.