Un partit amb dues cares…

INFANTIL MASCULÍ
SEGONA CATALANA

CH LLEIDA PARDINYES – AEH LES FRANQUESES B

Resultat final: 14-23      Resultat primera part: 8-11        Resultat segona part: 6-11

L’equip infantil del Pardinyes perd 14 a 23 davant l’AEH Les Franqueses B

Aquest diumenge es va disputar, al Pavelló Municipal de Pardinyes, el partit entre l’Handbol Lleida Pardinyes i l’AEH Les Franqueses B en categoria infantil. Ambdós equips van mostrar la seva part més competitiva durant la trobada i la victòria finalment va ser per als visitants amb un resultat de 14 a 23.

La primera part va ser molt disputada. Els dos equips van sortir molt actius i van demostrar que tenien ganes de guanyar. Els visitants van mostrar una defensa 3:3 força oberta que els de Pardinyes van saber atacar força bé amb molta mobilitat de pilota i bones connexions de passada entre la primera i la segona línia. Una manca d’encert en el llançament, sobretot des dels 7 metres, va impossibilitar posar-se al capdavant en el marcador. La defensa dels lleidatans, també una 3:3 com és habitual, va ser força intensa tot i que les bones actuacions de l’equip visitant, sobretot per part dels laterals i el pivot, es van reflectir ràpidament en el marcador, que mostrava un 8-11 en el descans.

La segona part va ser molt diferent. El conjunt groc-i-negre va entrar al camp molt més dispers i amb un nivell d’intensitat molt baix. La manca de concentració, que es va traduir en massa pèrdues de pilota, i la continuïtat d’errors en els llançaments va ajudar que els visitants transformessin els errors en gols, emportant-se la victòria per 14 a 23.

En aquest sentit, el Pardinyes va mostrar dues cares molt diferenciades durant el partit. A la primera part, tot i les errades en l’encert, van mantenir un bon nivell de joc tant ofensiu com defensiu, fins i tot amb opcions de capgirar el marcador. Tot aquest treball va resultar envà quan en la segona part van abaixar la intensitat, mostrant una cara “tova” i sense ganes de guanyar el partit.

JUGADORS CH LLEIDA PARDINYES: Ricard Oró, Oriol Vinyes, Pol Pifarré, Francesc Munté, Enric Solé, Marc Blasi, Adrià Pons, Ricard Gallart, Álvaro Martín, Jordi Baró, Àlex Calvo, David Bravo, Víctor Sánchez i Llull Folch.

JUGADORS AEH LES FRANQUESES B: Tomàs Alonso, David Belmar, Serguei Linares, Raül Domínguez, Carles Lopez, Adrià Lozano, Miquel Macias, Oriol Reverter, Esteve Ortega, Adrià Castilla, Mauro Rojas, Eduard Sanitjas, Oscar Perianes i Pol Castilla.