SÈNIOR GROC MASCULÍ
QUARTA CATALANA – 6a JORNADA
HANDBOL LLEIDA PARDINYES 28 – 22 HANDBOL SANT VICENÇ

CAPDAVANTERS EN LA CLASSIFICACIÓ

L’equip sènior groc masculí del Pardinyes guanya a l’Handbol Sant Vicenç per 28-22

L’equip sènior groc masculí del Club Handbol Pardinyes ha rebut aquesta cap de setmana a l’Handbol Sant Vicenç B per disputar la sisena jornada de lliga. Els lleidatans, liderats per Ivan Àguila, es situen en la primera posició de la classificació després de guanyar 28 a 22 al Sant Vicenç. Ara, el repte dels groc-i-negre és mantenir aquesta posició fins que acabi la primera fase de la competició.

Durant els primers vint minuts del partit, cap dels dos conjunts aconseguia agafar diferència en el marcador i les alternances al capdavant eren constant. Tant els barcelonins com els lleidatans volien aconseguir la victòria i la lluita estava més que assegurada. No va ser fins al final de la primera meitat, quan el jugador de Pardinyes Ion Zubieta es va carregar l’equip lleidatà a l’esquena recuperant tres pilotes gairebé consecutives provocant un parcial de 6-0 que donava un còmode avantatge de cinc gols en el descans (14-9).

En la represa, els barcelonins van aprofitar les errades ofensives del conjunt groc-i-negre per apropar-se en el marcador fins a situar-se a només dos gols de diferència, 20-18. Tot i això, els lleidatans van saber controlar la situació per evitar sorpreses en els darrers minuts del matx i finalment, van aconseguir una treballada victòria per 28 a 22 davant els barcelonins.

Amb aquesta victòria, els del Pardinyes es posicionen líders de la classificació en Quarta Catalana a només una jornada per tancar la primera volta. En aquest sentit, l’objectiu dels homes d’Àguila és mantenir aquesta situació fins que acabi la primera fase de la competició.

JUGADORS HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Albert Barrufet, Jacier Aldecoa, Marc Cortassa, Ion Zubieta, Xavier Garcia, Guillem Rosa, Llull Farrando, Aleix Villacampa, Victor Martín, Marc Julià, Edu Jové, Aleix Gómez, Joaquim Solans i joan Fernández.

JUGADORS HANDBOL SANT VICENÇ B: Javier Grimaldo, Vicenç López, Jordi Caralt, Ricardo Aguilera, Marc Caralt, Álex Pastor, Marc Duràn, Juan Hernández, Gerard Amaya, Albert Llopart i Angel Martínez.