El sènior groc femení perd “pistonada” en la competició de Primera Catalana…

SÈNIOR GROC FEMENÍ

PRIMERA CATALANA – 7a JORNADA

HANDBOL CONCÒRDIA 18 – 15 HANDBOL LLEIDA PARDINYES

UN PARTIT PER OBLIDAR DE LES GROGUES DEL PARDINYES

Les lleidatanes cauen 18-15 contra l’Handbol Concòrdia i perden dues posicions en la classificació

L’equip sènior groc femení del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest diumenge a Andorra per disputar la setena jornada de lliga davant el Concòrdia. El fred de la localitat on han jugat s’ha contagiat també a la pista, deixant un Pardinyes fora de joc i sense opcions en perdre 18 a 15 contra un equip cuer en la classificació.

El partit contra les andorranes va iniciar amb un ritme lent i poca intensitat per part dels dos conjunts. El Pardinyes, que s’adreçava amb només dos canvis i després d’un llarg viatge, van protagonitzar nombroses pèrdues de pilota que facilitaven la feina a l’equip rival. Tanmateix, el primer gol de les lleidatanes no es va produir fins al minut 15 del matx. En arribar al descans l’electrònic mostrava un desolador 7 a 6 per les andorranes.

En la segona part la dinàmica va continuar pràcticament igual. Les noies del Pardinyes can aconseguir intensificar la defensa tot i que les nombroses exclusions les va deixar al camp amb només quatre jugadores, fet que impossibilitava la remuntada i que deixava un resultat final de 18 a 15.

En aquest sentit, l’equip groc del Pardinyes va protagonitzar un dels pitjors partits del que porten de temporada, amb pocs efectius per poder fer rotacions i amb una tònica on les pèrdues de pilota i la lentitud en atac van ser les principals protagonistes. Amb aquest resultat, el Pardinyes descendeix a la quarta posició de la lliga.

JUGADORES HANDBOL CONCÒRDIA: Font, Vergara, Lombardo, Suarez, Vallès, López, Alcaide, García, Obejo, Villacampa i Bechade.

JUGADORES HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Jimenez, Llobet, Ruiz, Bartés, Alfonso, Oró, Moreno, Pérez i Ramos.