Cara i creu pels equips juvenils…

JUVENIL MASCULÍ
PRIMERA CATALANA – 6a JORNADA
HANDBOL SANT QUIRZE 24 – 30 HANDBOL LLEIDA PARDINYES

 EL PARDINYES SUPERA AL SANT QUIRZE PER 24-30

El que es plantejava com una jornada complicada per als lleidatans finalitza amb una important victòria amb un Alejandro Sánchez molt encertat

L’equip juvenil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest cap de setmana al Pavelló de Sant Quirze per disputar la sisena jornada de lliga. El que es plantejava com un partit complicat per a l’equip lleidatà, pels bons resultats dels barcelonins d’aquesta temporada, ha finalitzat amb una victòria per 24 a 30 a favor del Pardinyes.

El partit va iniciar amb una defensa molt bona de l’equip visitant aconseguint així nombrosos contraatacs i avantposar-se, amb una renda de quatre gols en el marcador. L’equip local, que defenia amb una 4:2, es va veure superat pels lleidatans fins al punt d’haver de reestructurar i passar a una 5:1. Malgrat el canvi, el Pardinyes va arribar al final de la primera meitat amb un avantatge de cinc gols (11-16).

En la represa es va repetir la mateixa dinàmica fins a arribar al minut 20, on la intensitat dels lleidatans es va veure minvada i els locals van veure clara l’opció de retallar punts del marcador. Després d’un temps mort del Pardinyes, l’equip es va recompondre i va aconseguir mantenir la distancia arribant a l’últim piuleig de l’àrbitre amb un resultat favorable de 24 a 30.

Cal destacar l’actuació, tant en defensa com en l’atac, del jugador Alejandro Sanchez i també el debut d’Albert en l’equip lleidatà.

 

JUGADORS SANT QUIRZE: Miquel, Arnau, Xavi, Adrià, Roger, Pau, Marc, Carles, Kevin, Martí, Hector, Pol, Pau i Pau.

JUGADORS HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Marc, Mikel, Alejandro, David, Diego, Pol, Albert, Pau, Ivan, Gerard i Jordi.

ÀRBITRE: Pau Martínez

__________________________________________________________________________________________________________

 

JUVENIL FEMENÍ

PRIMERA CATALANA – 8a JORNADA
HANDBOL ESPORTIU CASTELLDEFELS 19 – 10 HANDBOL LLEIDA PARDINYES

 LES JUVENILS DEL PARDINYES PERDEN 19 A 10 CONTRA EL CASTELLDEFELS

Les pèrdues de pilota i la poca efectivitat ofensiva prenen el protagonisme de la vuitena jornada de lliga

L’equip juvenil femení del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest cap de setmana a Castelldefels per disputar la vuitena jornada de lliga. Les lleidatanes han protagonitzat un partit amb poca efectivitat i nombrosos errors davant d’un Castelldefels amb afany lluitador que no ha perdut l’oportunitat de guanyar amb un resultat final de 19 a 10.

El partit va iniciar amb poca intensitat per part de l’equip lleidatà mentre que les del Castelldefels anaven sumant punts a l’electrònic. Els pocs recursos ofensius i les nombroses pèrdues de pilota feien ralentitzar el joc del Pardinyes arribant a la meitat del matx amb un marcador de 8 a 4 per a les barcelonines.

En la segona part la dinàmica va ser pràcticament la mateixa. El Pardinyes no va saber reorganitzar els seus atacs i aquests eren invulnerables davant d’un Castelldefels amb les idees clares en el terreny de joc. En aquest sentit, les barcelonines van sentenciar el partit amb un resultat final de 19 a 10.

Les noies del Pardinyes hauran de continuar treballant la intensitat tant en atac com en defensa per poder assolir millors resultats en aquesta temporada.

JUGADORES HANDBOL ESPORTIU CASTELLDEFELS: Sevilla, Hidalgo, Vidal, Riañez, Moria, Hermant, Sanchez, Ripoll i Ardid.

JUGADORES HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Jimenez, Rosa, Presilino, Blau, Martín, Villafranca, Dosil, Isern, Solé i E.Jimenez.

ÀRBITRE: Jordi Ilari