El Pardinyes venç el Sabadell i abandona la zona de descens sumant dues victòries consecutives

L’equip sénior negre masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut a casa el CA Sabadell per disputar la setena jornada de Lliga Catalana. El partit, que no ha deixat indiferent a ningú, no s’ha resolt fins a l’últim minut de l’encontre, on un gol final de Javi Alegre en els darrers segons ha donat al Pardinyes una nova victòria -marxant així de la zona de descens de la classificació per les seves dues victòries consecutives- davant d’un Sabadell que sobreviu en les cinc primeres posicions.
El partit es va iniciar amb un domini dels atacs per sobre de les defenses. Per part dels grocs-i-negres, eren Iñígo Fernández i Joseba Amiano els encarregats de mostrar el seu potencial de llançament exterior. Però el treball ofensiu del Sabadell, amb un Alejandro García molt entonat i les parades de Lorente, permetien que l’equip visitant marxes al descans amb un avantatge a favor de 14-16.
En la segona part la dinàmica va canviar. Les imprecisions de l’atac lleidatà van permetre ràpids contraatacs dels de Sabadell que, juntament amb les diverses exclusions seguides dels defensors lleidatans, van fer que els barcelonins agafessin més distancia en el marcador, que mostrava un 21-28 desfavorable pels de casa. Però quan el partit semblava “dat i beneit” i a falta de deu minuts, va arribar la reacció dels de Ponent. L’equip va intensificar la defensa i els atacs, gràcies a l’efectivitat ofensiva d’Eloi Vidal i Joseba Amiano, van anar retallant les distàncies en el marcador tot i tenir pocs minuts per remuntar. La fe i l’esforç de l’equip de Pardinyes no va defallir i a falta de quinze segons perquè l’àrbitre xiulés el final el marcador estava igualat a 30. Finalment, una gran jugada col·lectiva va deixar Javi Alegre llançant en rectificat des dels 6 metres per aconseguir el gol que donaria la victòria i l’esclat d’alegria final de tot el municipal.
En aquest sentit, tot i les nombroses baixes, els lleidatans van demostrar en els últims deu minuts un joc èpic per part de tot l’equip de Pardinyes, aconseguint una important victòria per escalar posicions i donant, sobretot, molta moral a un equip que jornada rere jornada va a més. Amb aquesta nova victòria, els negres del Pardinyes deixen enrere la zona de descens gràcies a les dues darreres victòries contra dos equips capdavanters en la classificació.
senior_negre_masculi_foto_joanvallverdu
Els lleidatans van demostrar en els últims deu minuts un joc èpic per part de tot l’equip. (Foto: Joan Vallverdú)

Les “Lleones” guanyen 33-31 al Canovelles i resolen un dels deutes pendents de la darrera temporada

D’altra banda, l’equip sénior negre femení ha rebut aquest dissabte l’Handbol Canovelles. La trobada era un deute pendent per part de les lleidatanes, que encaren amb força aquesta temporada ja que en les darreres trobades havien estat inferiors al rival. Aquest cop, però, les “Lleones” han sabut aguantar un partit amb molta intensitat fins a l’últim xiulet de l’àrbitre aconseguint una nova victòria per 33 a 31.
La primera part del partit va començar amb molta intensitat per part de les “Lleones” amb una defensa sòlida i unes accions ofensives que sumaven la diferència de quatre gols a favor en el marcador. Les noies del Canovelles, van intensificar el seu joc, més agressiu, per intentar escurçar la diferencia. En una acció d’atac, la central del Padinyes, Eli Martínez, es va lesionar el canell després d’un impacte amb una rival. Aquesta situació va venir de la mà d’una relaxació per part de les locals, que va dur a una igualtat en el marcador arribant al descans amb només un gol de diferència a favor de les “Lleones”.
La segona part va ser més intensa per ambdós equips en la lluita per emportar-se la victòria. La defensa i l’atac de les lleidatanes aturaven, però, la possibilitat del Canovelles, tot i que quan faltaven pocs minuts per al final del partit van aconseguir arremetre alguns punts en el marcador i apropar-se així a l’empat final. A falta d’un parell de minuts perquè l’àrbitre sentenciés el partit, dues bones accions ofensives per part de l’equip de “Lleones” van desajustar el marcador arribant al final amb un resultat de 33-31.
Una gran victòria per a les lleidatanes, que han pogut treure’s l'”espina” de la temporada passada davant del Canovelles, ja que no el van aconseguir guanyar en cap de les dues trobades anteriors. Així doncs, les “Lleones” encaminen una temporada molt diferent a l’anterior, amb més positivisme i més força, i col·locant-se en la sisena posició de la Lliga Catalana.