L’Handbol Lleida Pardinyes guanya el pols a l’Handbol Gavà…

El sènior negre masculí ha aconseguit una important victòria davant d’un dels equips amb qui va compartir la passada temporada una plaça en Primera Estatal

L’equip sènior negre masculí ha jugat el partit més esperat de la jornada en enfrontar-se a l’Handbol Gavà, amb qui va compartir la darrera temporada una plaça en Primera Estatal. Els del Pardinyes, tot i no tenir un bon inici de lliga però després de rebre una mica d’aire amb els darrers dos punts contra el Parets, ha demostrat el seu esperit lluitador en aconseguir el primer triomf a la pista lleidatana per 37-27. La defensa dels locals ha estat un punt clau i decisiu que ha aturat un dels millors atacs del grup.

L’inici de partit va ser molt igualat amb les dues defenses molt intenses per ambdós conjunts. L’atac groc-i-negre es basava en un bon desplaçament de pilota i el llançament exterior de Joseba Amiano, però no servia per desfer-se d’un molt disciplinat Gavà, que ajustava el partit 15-13 a la mitja part.

L’inici de la segona part va mostrar la mateixa dinàmica anterior amb moltes exclusions per les dues bandes. Els barcelonins van obrir la defensa per fer-la més profunda, moment que van aprofitar els lleidatans per distanciar-se al marcador gràcies a l’efectivitat ofensiva d’Eloi Vidal i Joseba Amiano. Al final la defensa individual a la desesperada del Gavà va ser superada per l’atac en bot dels lleidatans Javier Alegre i Javier Aldecoa, que va permetre obrir escletxa fins al 34-27 final.

Així doncs, els masculins van protagonitzar el millor joc defensiu del que porten de temporada, amb un Xavi Bosch perfecte a la porteria, i amb la primera línia atacant molt efectiva que dóna forces als lleidatans de cara als pròxims encontres de Lliga després de sumar dos nous punts més en la classificació a Lliga Catalana.

Handbol Lleida Pardinyes Negre: X. Bosch, E. Carrera, I. Fernández (1), J. Velasco (1), J. Amiano (9), J. Alegre (5), M. Cortasa (2), A. Martín, F. Pifarré (1), J. Delgado (3), J.Aldecoa (1), A- Gómez, R. Tardío (6), E. Vidal (7).

Handbol Gavà: Garcia, Campanya (5), Gaitán (4), Ràfols, Rueda, Martorell (2), Izquierdo (1), Rovira, Arévalo (2), Díaz (3), Castelló (4), Palet (3), Juárez, Dávila (3).