Triple victòria femenina de l’Handbol Lleida Pardinyes..

Els tres equips femenins del club guanyen per primera vegada en la mateixa jornada i els homes del primer equip protagonitzen una excel·lent victòria davant d’un Gavà capdavanter en  lliga.

Els equips femenins del Club Handbol Lleida Pardinyes han fet triplet de victòries aquesta jornada, la primera en la història del club lleidatà. Les juvenils han protagonitzat una gran remuntada i posterior victòria davant el Sant   Esteve Sesrovires. Les sènior groc femení també han aconseguit una plàcida victòria contra l’Handbol Martorell, i finalment, les sèniors negre han guanyat a l’Handbol Vilanova del Camí en un intens i disputat partit, d’aquells que tallen la respiració a qualsevol aficionat. També important victòria la que han protagonitzat el primer equip masculí,    el sènior negre, que s’ha enfrontat a un Gavà capdavanter en la   classificació.

L’equip sènior negre femení ha rebut aquest dissabte a l’Handbol Vilanova del Camí per disputar la sisena jornada  de Lliga Catalana. Aquesta era un partit esperat i ambiciós per ambos conjunts, que la darrera temporada van protagonitzar un dels duels per mantenir la categoria, i on la victòria l’ha aconseguit l’equip lleidatà després de   grans moments de tensió i d’una lluita constant dels dos  equips.

La primera part es va disputar amb molta intensitat per part dels dos equips, les “lleones” tenien una defensa  sòlida, però les noies del Vilanova sabien aprofitar els petits errors defensius de les locals. Les accions ofensives anaven marcades per una circulació de pilota on els llançaments no acabaven de ser encertats per les

del Pardinyes i en la progressió de la primera part era un constant estira-i-arronsa per part dels dos equips que no deixaven clar qui dominava l’encontre. Al descans van arribar amb un marcador igualat a 12 que deixava el partit totalment obert on qualsevol dels dos conjunts es podria emportar la victòria del   matx.

Els inicis de la segona part van ser pràcticament iguals que la primera, però tot i així, mentre avançaven els minuts les “lleones” anaven mantenint amb garra l’estira-i-arronsa del Vilanova, però desenganxar-se en el marcador era més difícil. La defensa del Pardinyes es va fer més ferma que mai i dificultava les accions ofensives de l’equip visitant. Els últims deu minuts de la trobada van ser crucials. Les “lleones” van poder avançar en el marcador i mantenir una renda de dos o tres gols que, acompanyada a la “impenetrable” defensa lleidatana, les noies aconseguien agafar una distància de seguretat per aconseguir la victòria. I així va ser, arribant al final amb un  resultat victoriós de 26-21 en un clàssic i disputadíssim encontre on el domini no ha estat clar fins a arribar als   últims minuts. Segons els seus entrenadors, “aquest és el camí a seguir”, camí que col·loca a les   noies

del Pardinyes amb vuit punts després de quatre victòries i dues derrotes a Lliga Catalana. Una estadística de moment “molt bona” i que continua donant alegries als seus seguidors, més presents que mai aquest cap de setmana.

En el partit també disputat aquest dissabte de les juvenils del Pardinyes contra l’Handbol Sant Esteve Sesrovires tampoc va deixar indiferent a ningú. Les joves lleidatanes van rebre a un Sant Esteve que va dominar gairebé tot el partit. Les del Pardinyes marxaven al descans dos punts per sota del rival, un partit on la intensitat no s’ha deixat entreveure per cap dels dos conjunts. El Sanes però, ha estat per damunt fins que, en els últims minuts de la   trobada les lleidatanes han protagonitzat una excel·lent remuntada acabant avantposar-se al marcador i guanyant    el partit per un ajustat però merescut  17-16.

Les grogues del Pardinyes, en canvi, han dominat de principi a final el partit davant l’Handbol Martorell, gràcies al treball defensiu de les lleidatanes que les portava al descans amb una renda de vuit gols. En la segona part la dinàmica ha continuat i les del Pardinyes no han tingut cap problema per controlar el matx. La superioritat ha estat manifesta inclús quan s’ha donat minuts a les jugadores juvenils, donant així una victòria plàcida per les lleidatanes amb un resultat dinal de 24 a 17.