L’infantil de l’Handbol Lleida Pardinyes s’adorm davant el seu rival i perd el seu primer partit…

Els més petits del Club perden 21 a 19 davant el Sant Joan Despí B

El passat dissabte 29 d’octubre els infantils del Club Handbol Lleida Pardinyes es van desplaçar al Pavelló Municipal Salvador Gimeno per disputar el partit contra l’Handbol Sant Joan Despí B.

Els locals van sortir a la pista amb una defensa molt oberta i molt disposada a tallar totes les passades de les primeres línies. Els del Pardinyes van sortir al partit força adormits i amb un ritme molt baix que donava lloc a un nombre de pilotes perdudes molt alt que ampliava la diferència en el marcador. Els rivals, més encertats, en aconseguir tancar a la mitja part amb un 11 a 7 favorable.

En la primera meitat de la segona part la dinàmica va ser molt similar. Els visitants van aconseguir millorar en defensa i aturar l’ofensiva del rival però continuaven molt dispersos en atac regalant pilotes davant una defensa local més agressiva. Al minut 18 la diferència era més que denotada en el marcador, amb un 20-13. Va ser en aquest moment quan els del Pardinyes van despertar i van aconseguir portar el ritme del partit capgirant la dinàmica i reduint la distància per acabar finalment amb un 21 a 19 al marcador.

Els locals van patir durant el joc intel·ligent i intimidador del rival però no va ser fins als últims set minuts del matx quan van trobar el seu joc i el seu ritme fent un gran esforç final per contrarestar els 43 minuts primers. No obstant això, el partit ja estava decidit. En aquest sentit, els del Lleida han de continuar treballant la concentració i la intensitat per seguir lluitant per liderar la categoria.

Jugadors Handbol Lleida Pardinyes: Ricard Oro, Oriol Viés, Pol Pifarré, Francesc Munté, Enric Solé, Ruben Carbonell, Roger Martínez, Àlex Calvo, Ricard Gallart, Ricard Sangrà, Jordi Baró, Pau Marsol, Víctor Sánchez i Lluc Folch.

Jugadors Handbol Sant Joan Despí B: Carlos Aguilar, Enric Fernáncez, Dauno Contituch, Víctor López, Mario Cascou, Àlex Garcia, Rubén Moreno, Arnau Martínez, Joel Juan Cuartero, Gerard Arnero, Sergi Paredes, Pau Atmetzler i Carlos Guernica.