L’apagada nocturna encén la lluita de les “Lleones” de l’Handbol Lleida Pardinyes…

Lliga Catalana Sènior Femení

Handbol Lleida Pardinyes Negre 27 – 25 OAR Gràcia Sabadell

L’equip sènior negre femení ha disputat aquest dimarts el partit corresponent a la quarta jornada, guanyant 27-25 davant

l’OAR Gracia Sabadell   B

Lleida_Judit Gómez_ 26.10.2016  7accents.cat/noticia/7602/lapagada-nocturna-encen-la-lluita-de-les-lleones-del-pardinyes

L’equip sènior negre femení del Club Handbol Pardinyes ha disputat aquest dimarts al vespre el partit corresponent    a la quarta jornada de Lliga Catalana davant de l’OAR Gracia Sabadell B després del seu ajornament el passat 15 d’octubre. Una apagada nocturna de 45 minuts al barri de Pardinyes, inclòs el pavelló municipal, ha endarrerit l’inici del matx i inclús s’ha hagut d’aturar durant la primera part. La manca de llum, però, no ha abaixat els ànims de les “Lleones”, que després d’una lluita constant per evitar l’ofensiva de les sabadellenques han aconseguit una altra victòria per 27-25, la tercera a  Lliga.

El Pardinyes va iniciar el partit amb una nova aposta defensiva, 5:1, per intentar aturar les accions ofensives de l’OAR Gracia Sabadell. Aquesta, però, no va ser gaire efectiva i els llançaments de les sabadellenques finalitzaven sempre en gol en un estira-i-arronsa per part d’ambdós conjunts. Després de deu minuts de l’inici i d’una nova apagada de llum al pavelló, les “Lleones” van tornar a la seva defensa habitual, la 6:0, per recompondre’s i evitar   els llançaments exteriors de la lateral oponent. Tot i el canvi defensiu, les lleidatanes no assolien marxar del marcador i van arribar al descans amb un empat de  13-13.

En la segona part, el Pardinyes va intensificar la seva defensa i les accions ofensives de les de Sabadell no   trobaven cap finalitat o eren aturades per una Anaïs molt encertada sota els pals de la porteria. Així mateix, l’equip local aconseguia una renda de quatre gols que desesperava el visitant i donava certa tranquil·litat en el joc de les “Lleones”. Quan faltaven deu minuts pel final del partit, diversos errors del Pardinyes van fer que les de Sabadell realitzessin dos contraatacs seguits que escurçarien la distància en el marcador, arribant-se a posar a un gol i preveient així un final d’infart. En els últims minuts. les “Lleones” van realitzar una defensa impecable que va aturar   el fort atac de les sabadellenques i un gol final de Blanca Martínez va sentenciar la victòria per 27-25.

Les noies, liderades per Jordi Morlans i Ricard Sabaté, han mostrat novament un gran treball en equip que  demostra les ganes d’enguany de lluitar per mantenir-se en la meitat de la taula classificatòria de Lliga Catalana. Treball que no es va veure aquest darrer cap de setmana en la cinquena jornada de Lliga davant del Vilamajor, un partit on les “Lleones” no van saber trobar el seu ritme de joc i van perdre   37-21.

D’altra banda, l’equip sènior negre masculí del Pardinyes va aconseguir aquest cap de setmana un empat davant    de l’Handbol Club Manyanet, aconseguint el primer punt de Lliga Catalana. Els equips sèniors grocs van exercir un gran paper també aquest cap de setmana amb un empat a 25 dels femenins davant de l’Handbol Parets i una victòria dels masculins per 26-22 davant del Concòrdia  Andorra.