El primer equip de l’Handbol Lleida Pardinyes, camí a la millora…

LLIGA CATALANA
SÈNIOR NEGRE MASCULÍ
5a Jornada

CH Manyanet 23 – 23 CH Lleida Pardinyes

El negre masculí aconsegueix el primer punt de Lliga gràcies a l’empat a 23 davant el Handbol Manyanet

L’equip sénior negre masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest dissabte a la capital catalana per disputar el cinquè partit de Lliga Catalana contra el C. Handbol Manyanet. Els lleidatans han mostrat una certa millora pel que fa als partits anteriors aconseguint l’empat a 23 en una trobada molt intensa per part dels dos conjunts.

Els sèniors Del Rosal i De León van mostrar un bon inici defensiu que impossibilitava la penetració dels jugadors del Manyet, que només tenien opció d’ofensives exteriors de nou metres tot i que el porter lleidatà Xavi Bosch aturava perfectament els llançaments. En atac, el Pardinyes també es va mostrar força encertat, destacant sobretot, l’actuació del lateral groc-i-negre Joseba Amiano i el pivot José Delgado, que afavorien les opcions ofensives dels lleidatans aconseguint marxar al descans amb un marcador favorable de 9 a 13.

Durant l’inici de la segona part la dinàmica va canviar, en part per les diverses exclusions seguides contra els de Pardinyes, fet que feia que els barcelonins es posessin a 20-18 gràcies al llançament de penals. Pocs minuts després, l’entrada de Marc Cortasa i Eric Carrera, amb 3 gols seguits, van igualar el partit, però un d’ells va ser expulsat injustament al cap de pocs minuts. El final de la trobada va ser molt disputada per ambdós equips que igualaven el marcador a només un punt de diferència en les represes, però un penal a favor dels locals, quan el Pardinyes liderava el marcador i quan el temps del partit s’havia aturat, va deixar l’empat a 23 a l’electrònic del Pavelló Illa Diagonal.

Els de Pardinyes han mostrat en aquest darrer partit una notable millora respecte als anteriors, tot i les nombroses baixes, han disputat una molt bona primera part amb una segona amb més dificultat degut als nombrosos minuts d’inferioritat i els 11 penals en contra. En aquest sentit, els entrenadors destaquen el treball dels seus jugadors al mantenir la intensitat i “no abaixar els braços” i destaquen un José Delgado “més que notable en l’atac”. Amb aquest empat, els negres del Pardinyes aconsegueixen el primer punt de Lliga Catalana.

Jugadors Handbol Manyanet: Pol (1), Marc (2), Roman (8), Sergi, Carles (1), Bernat (2), Mario (1), Jordi, Hèctor (2), Guillem, Albert, Carlos (1), Antonio, Ricard (5)

Jugadors CH Lleida Pardinyes: X.Bosch, E. Carrera (2), I. Fernandez (1), J. Velasco, J. Alegre (3), M. Cortasa (2), A. Martín, F. Pifarré, J. Delgado (9), J. Aldecoa (1), A. Gómez, I Zubieta. Entrenadors: Txema Del Rosal, De León.