Els sèniors groc femení i masculí continuen imbatuts…

PRIMERA CATALANA
SÈNIOR GROC FEMENÍ
3a Jornada

Handbol Parets 25 – 25 Handbol Lleida Pardinyes Groc

MERESCUT EMPAT DE LES GROGUES DEL PARDINYES

El sènior groc femení aconsegueix empatar a 25 davant l’Handbol Parets amb una excel·lent remuntada

L’equip sénior groc femení del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest cap de setmana al camp de l’Handbol Parets per disputar la seva tercera jornada de Primera Catalana, en un partit amb molta intensitat per part dels dos equips on les lleidatanes van aconseguir una excel·lent remuntada que les va portar a empatar el matx.

El partit va començar amb força intensitat per part dels dos equips i gràcies a unes bones defenses, el marcador era igualat i cap dels dos conjunts podia escapolir-se en el marcador. Un joc intens, dur i ràpid van portar a un empat d’11 a 11 en el descans.

La segona part va ser ben diferent. Els primers deu minuts de joc es van decantar clarament pel conjunt local que, gràcies al seu atac, aconseguia arribar amb facilitat a la porteria del Pardinyes i, de mica en mica, aconseguia fer una escletxa en el marcador de 7 gols de diferència. Un temps mort del tècnic lleidatà per intentar aclarir i recompondre la defensa va servir per aturar l’atac local, tot i que el matx semblava decantar-se cap a l’equip local. Quan faltaven pocs minuts pel final, les noies del Pardinyes, amb quatre jugadors al camp per exclusions, van encoratjar-se i van aconseguir un parcial de 0-2 a favor seu, que a mesura que recuperaven efectius a pista, el parcial es va tornar en un 0-5. En aquest moment, les lleidatanes van saber treballar la defensa, l’atac i les adversitats arbitrals, aconseguint igualar el partit a 25 i aconseguint un nou punt merescut en la classificació.

Segons el seu entrenador, Pere Martínez, les lleidatanes van fer mèrit de ser “lleones” gràcies a un bon treball d’equip, especialment en la defensa, que si continuen en aquesta línia ascendent “donaran molt a dir”, confessa.

Jugadores Handbol Parets: Anabel Amador, Cristina Miró, Sara Ruiz, Ana García, Laura Vila, Dalia Levit, Sandra Talavera, Belen Ceche, Miriam Facundo i Maria Franquesa. Entrenador: Oscar Ramírez.

Jugadores Handbol Lleida Pardinyes: Aina Llobet, Blanca Ruiz, Anaïs Bartés, Cristina Alfonso, Maria Oró, Belinda Ramoa, Amaia Moreno, Meri Pérez i Andrea Rovira. Entrenador: Pere Martínez

Àrbitre: Antonio Amador

 

senior-mas-groc_concordia

QUARTA CATALANA
SÈNIOR GROC MASCULÍ
2a Jornada

CH LLEIDA PARDINYES 26 – 22 CONCÒRDIA ANDORRA

ELS GROCS DEL PARDINYES S’IMPOSEN A L’ANDORRA

L’equip sénior groc masculí aconsegueix els primers dos punts com a locals després d’una merescuda victòria per 26-22 davant el Concòrdia Andorra

 

L’equip sénior groc masculí del Club Handbol Pardinyes ha rebut aquest cap de setmana al Concòrdia Andorra per disputar la segona jornada de Quarta Catalana al Municipal Juanjo Garra de Lleida, davant d’un equip conegut i sabedor de la importància dels primers punts.

L’Handbol Lleida Pardinyes, sabedor de la importància de sumar els dos primers punts com a local, va començar el matx jugant amb una gran intensitat defensiva, motiu que va provocar que s’obrís la primera escletxa en el marcador (31). Tot i això, la reacció dels andorrans no es va fer esperar. Els del principat van aprofitar un desajustament defensiu entre els centrals locals i els segons, per explotar el 2 contra 2 amb el pivot i tornar a empatar el partit. Cal destacar que, en aquest moment, l’entrada al camp de Javier Aldecoa, revulsiu defensiu, i l’encert de Xavier Garcia en les seves sortides a tallar la pilota, van ajudar a tornar la intensitat defensiva de l’inici. A aquest els acompanyà Joan Fernandez sota els pals i Guillem Rosa, infal·lible en els llançaments, que van permetre als de terra ferma marxar al descans amb un resultat positiu de 14-9.

A la represa, els andorrans van pressionar i, tot i que la defensa del Pardinyes es mantenia ferma, els errors dels groc-i-negre en atac, permetien l’equip visitant sortir amb facilitat al contraatac i igualar el marcador. Quan faltaven deu minuts pel final del partit i amb només un gol de renda per als locals, va aparèixer la figura del segon porter, Albert Barrufet, que amb una doble intervenció i una veloç passada de contraatac a Guillem Rosa, va dil·lapidar els ànims del Concòrdia que, malgrat els nombrosos intents, no va poder superar la muralla defensiva local. Quan falten cinc minuts, un gol d’Aleix Villacampa en un passiu va sentenciar el partit, que acabaria amb la més que merescuda victòria dels de Lleida per 26-22.

Àrbitre: Adrià Aznar

Jugadors CH Lleida Pardinyes: Joaquim Solans, Guillem Rosa, Xaavier Garcia, Lull Farrando, Javier Aldecoa, Aleix Villacampa, Oriol Almacelles, Joan Fernández, Aleix Gomez, Marc Julià, Sergi Vallverdú, Aritz Moreno, ion Zubieta, Albert Barrufet.  Entrenador: Javier Alegre

Jugadors Concòrdia Andorra: Victor Neves, Aron Gonzalez, Patrick Alos, Miquel Ventura, Hector Rodriguez, Alvaro Moya, Aleix Baena, Jordi Barbé, Alex Bernabé, Miquel Delgado, Nelson Damas, Edgar Rodríguez, Tiago Fabia. Entrenador: Víctor Soto