Els juvenils perden a casa davant el Liceo Francés…

PRIMERA CATALANA
JUVENIL MASCULÍ
3a Jornada

CH Lleida Pardinyes 30 – 38 Liceo Francés

 Un davallada defensiva dels lleidatans va fer que els visitants s’emportessin la victòria per 30-38

L’equip juvenil masculí del Club Handbol Pardinyes ha rebut aquest diumenge al Liceo Francés per disputar la tercera jornada de Primera Catalana al Municipal de Pardinyes. Una jornada molt disputada on la victòria ha estat per l’equip visitant malgrat una bona actuació dels lleidatans.

El partit va iniciar amb una defensa 6:0 per al Pardinyes i 5:1 pel Liceo Francés. Aquestes però no van aconseguir esprémer tot el seu potencial i les accions ofensives d’ambdós equips eren difícils d’aturar, fent de l’inici un intercanvi de gols per ambdues porteries. En el minut 15 de la primera part el marcador mostrava un empat a 9 gols. De mica en mica, les defenses es van acomodar i deixaven entreveure els errors ofensius dels dos conjunts. La igualtat era màxima, però el marcador era de 14-16 durant el descans.

En la segona part, la intensitat defensiva del Pardinyes va disminuir i es va veure superada pel Liceo Francés, que amb un joc organitzat i ràpid en l’atac, aconseguia gols fàcils i els deixava una renda de 4 gols. En els últims deu minuts del partit, el Pardinyes va intentar reestructurar la defensa passant a una 5:1, que, en comptes d’ajudar, va fer que la diferencia en el marcador fos més abundant i arribaven al final amb una derrota de 30-38.

 

Jugadors CH Lleida Pardinyes: Marc, Pau Gabas, Jordi, Hugo, Mikel, David, Diego, Pau, Ivan, Gerard, David Cabases i Alejandro.

Jugadors Liceo Francés: Hugo, Rosendo, Ryan, Arnau, Nicolas, Carles, Oriol, Ignasi, Paul, Miquel, Jordi , Maxime, Nicolas i Jack.