Dos de dos pels infantils del nostre Club…

SEGONA CATALANA
INFANTIL MASCULÍ
2a Jornada

CH Lleida Pardinyes 24 – 15 CH Terrassa B

DOS DE DOS

Els petits del Club Handbol Lleida Pardinyes han rebut al Terrassa aquest diumenge per disputar el segon partit de temporada al Pavelló Municipal de Pardinyes. Els infantils, liderats per Xavi Garcia, han aconseguit la primera victòria en el seu debut a casa que sumada a l’anterior, demostren ganes de competir i de passar-ho bé a la pista.

L’inici del partit va ser molt igualat. Els dos equips van sortir una mica dispersos i el joc es va mantenir força igualat. De mica en mica, els locals van anar distanciar-se dels de Terrassa per arribar al descans amb un marcador favorable d’11-7. En aquesta primera part, cal destacar l’actuació de la porteria groc-i-negra i el bon joc sense pilota de la primera línia local que van donar molta mobilitat de joc.

En la segona part els dos equips van ajustar les seves defenses per contrarestar els punts forts de l’ofensiva rival i els primers minuts van ser difícils en atac pels dos conjunts. Sobretot, per l’equip local, que va baixar l’efectivitat i la mobilitat de pilota, fent que els de Terrassa es mantinguessin amb opcions de victòria. A partir del minut deu, els de Pardinyes van tornar a augmentar la seva intensitat defensiva i la concentració en l’atac, aconseguint trencar el partit i distanciar-se definitivament del rival fins a arribar al minut final amb un marcador victoriós de 24-15.

Els dos equips van mostrar un bon nivell de joc per tractar-se de l’inici de temporada. Les accions eren ràpides i els dos van utilitzar defenses ofensives per tractar d’aconseguir pilotes i córrer a l’atac. Garcia destaca una porteria “molt encertada” que permetia poques opcions de remuntada per a l’equip rival i donava la primera victòria als infantils en el debut a casa, demostrant “ganes de competir i d’aconseguir bons resultats en aquesta classificació”, conclou.

Jugadors CH Lleida Pardinyes: Ricard Oró, Joan Espina, Adrià Pons, David Bravo, Pol Pifarré, Francesc Munté, Marc Blasi, Enric Solé, Rubén Carbonell, Álvaro Martin, Roger Martínez, Àlex Calvo, Ricard Gallart i Ricard Sangrà.

Jugadors CH Terrassa B: German Abad, Rubén Alagon, Martí Baeza, Manuel Barbero, Daiel Carreño, Abel Martínez, Pau Nuñez, David Oliva, Àngel Romero, Nil Sabater, Eudald Soria i Gerard Granados.