UNA LESIÓ CONDICIONA LA SEGONA JORNADA DELS JUVENILS DEL PARDINYES I EL JUVENIL FEMENÍ ACONSEGUEIX EL PRIMER PUNT…

L’equip guanya 26-30 contra l’Handbol Canovelles amb l’important

debut del porter Cadet Àngel Sabaté

L’equip juvenil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest dissabte a Canovelles per disputar la segona jornada de Primera Catalana davant el C. Handbol Canovelles. Els lleidatans han estat condicionats per la baixa d’última hora del porter Mikel a causa d’una lesió al genoll –sense conèixer encara la gravetat de la mateixa- i fent debutar al porter Cadet, Ángel Sabaté, amb dos anys menys que la resta de jugadors de la categoria.

El partit va començar amb igualtats en ambdós equips i l’intercanvi de gols era continu. Passant deu minuts de l’encontre, el Pardinyes va augmentar la seva intensitat defensiva i va obtenir una renta favorable de tres gols que van calmar també els nervis del porter cadet del Lleida, que en aquell moment va començar a aturar importants accions ofensives fent del seu debut més que remarcable. Al descans, l’equip lleidatà marxava amb un 12-15 a favor.

En la segona part l’equip va sortir més relaxat i el Canovelles va aprofitar per igualar el marcador en els primers sis minuts, 16-16. Després d’un temps mort dels lleidatans, l’equip es va tornar a centrar i les accions ofensives del mateix van tornar a ser fluides, així com la defensa, que aconseguien retornar la diferencia de 3 gols a favor. Aquesta renta es va mantenir fins al final del partit i el Pardinyes va aconseguir els primers punts en la categoria que els aporten una major confiança pel transcurs de la temporada.


14523207_1901091936814793_9220922606239783619_n

Les noies del juvenil aconsegueixen el primer punt

en el darrer sospir del partit

El partit va ser molt disputat i entretingut entre dos equips que s’enfrontaven per primera vegada. El Tàrrega va sortir molt fort i amb una defensa molt oberta va complicar la vida a les jugadores del Pardinyes que els ho costava molt arribar amb claredat a la porteria rival, arribant així al descans amb una petita avantatge per les targarines de cara la segona part, 9-12.

La represa de la segona part, va ser diferent, si la primera part va ser pel Tàrrega, la segona es va decantar per les locals ja que poc a poc van saber treballar la defensa plantejada pel rival i donant-li més ritme al seu joc van aconseguir empatar el partit en el ultim sospir.

Just el resultat entre dos equips que a mesura que passi la competició aniran a més.