El sènior Groc femení debuta amb victòria i el sènior Groc masculí empata en el seu debut…

Les lleidatanes s’estrenen a Primera Catalana guanyant davant

l’Handbol Sant Cugat 24-21

 

L’equip sènior groc femení del Club Handbol Lleida Pardinyes ha debutat aquest cap de setmana a Primera Catalana. Les noies, que han estrenat equip aquesta temporada, han guanyat 24-21 a l’Handbol Sant Cugat en la segona jornada de lliga, però la primera per a les lleidatanes, ja que la jornada anterior van descansar.

En l’inici del partit el conjunt local ha mostrat alguns nervis a causa de la defensa visitant, que era molt oberta i molt intensa, però, a poc a poc, les del Pardinyes s’han situat dins del partit i no han permès que el Sant Cugat marxés en el marcador, essent aquest molt ajustat durant tota la primera part tal com ho reflectia l’electrònic, 14-14 al descans.

Així doncs, les locals han viscut una primera part intensa amb molt bones defenses per part dels dos equips. La de les visitants que dificultava molt la transició de la pilota i posava en dificultat l’atac de les lleidatanes però les visitants també han tingut problemes en el seu atac davant la defensa tancada que ocasionà molts passius en el seu atac davant la dificultat a l’hora de llançar a porteria, d’aquí el resultat ajustat al descans.

La represa de la segona part ha estat calcada a la primera però les “lleones” han aconseguit prémer una mica més l’accelerador i amb idees més clares en el seu atac, han aconseguit posar-se al capdavant del marcador i no l’han deixat fins al xiulet final del partit, guanyant per 24 a 21 a un rival força dur.

Amb aquest resultat, les noies del Pardinyes han demostrat un bon inici de campionat i bones sensacions de cara al futur d’un conjunt que s’acaba de formar i que de segur, anirà a més.


 

handbol-pardinyes-ion-zubieta

EMPAT EN EL DEBUT DE QUARTA CATALANA PER AL SÈNIOR GROC

L’equip sènior masculí inicia la temporada amb un empat de 22-22

davant l’Handbol Sant Joan Despí

L’equip Groc sènior masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha disputat el primer partit de temporada aquest dissabte davant el Sant Joan Despí. Debut important per als lleidatans que no aconsegueixen la victòria però si sumen el primer punt gràcies a l’empat de 22-22 davant d’un rival proper.

En la seva visita al pavelló barceloní, el Pardinyes va iniciar l’encontre amb una molt bona intensitat defensiva que els permetia liderar el marcador. Les sortides de contraatac s’imposaven davant d’un Sant Joan Despí amb menys intensitat ofensiva. En aquest sentit, el partit arribava al descans amb un marcador favorable per a l’equip visitant, el Pardinyes, de 8-12.

En la segona part, els locals van sortir amb molta més intensitat defensiva i va dificultar l’atac groc-i-negre. Els nervis es van apoderar del final del partit, provocant nombroses errades per part del Pardinyes que finalment només va aconseguir l’empat davant d’un rival que s’havia mostrat des de l’inici, inferior als visitants.

No obstant això, aquest debut de lliga dona als lleidatans un cop d’optimisme i demostrant que ambdós rivals lluitaran, segurament, per l’ascens de categoria al final de temporada.