Els equips cadet i infantil guanyen els seus partits…

L’equip cadet de l’Handbol Lleida Pardinyes va disputar la segona jornada de Segona Catalana contra l’Handbol Cerdanyola aconseguint una victòria per 33-27.

El partit va ser pel conjunt lleidatà que va ser superior al seu rival en intensitat i defensa. Els locals van anar alternant una defensa 3:3 amb una altra pressió, juntament amb una 3:2:1 molt efectiva i amb bastants sortides, la qual va marcar la diferència en el marcador. Així doncs, el Pardinyes va controlar al rival amb una còmoda avantatge durant tota la primera part i arribant al descans amb un marcador favorable de 17-12.

En la segona meitat del partit, l’equip local va afluixar la intensitat defensiva però va saber resoldre i gestionar la diferència en el marcador de manera còmoda per arribar al final del partit amb una victòria de 33-27.

En aquest sentit, els entrenadors destaquen el gran nivell defensiu del primer temps i la capacitat de gestionar la diferència en el marcador de la segona part.


Bon inici dels més petits del Club que han disputat aquest dissabte el primer partit de Segona Catalana al Pavelló Municipal de Guissona. El derbi lleidatà se l’ha emportat el Pardinyes per un merescut 7-30.

L’equip groc-i-negre va liderar des del primer minut davant un Guissona que va sortir amb por, degut a la seva inexperiència en la categoria infantil.

A la segona part els del Segrià van continuar amb un joc ràpid, amb una defensa efectiva que els va permetre fer bastants contraatacs. Els guissonencs van sortir mès activats i van realitzar també més llançaments a la porteria però finalment el Pardinyes aconseguia una victòria de 7-30 davant el Guissona.

Una victòria còmoda on els groc-i-negre inicien la temporada amb molt bon peu davant un Guissona nou en la categoria. Tot i el resultat, s’ha de reconèixer la bona actuació sota els pals d’ambdós equips.