QUARTA DERROTA CONSECUTIVA DE L’HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Els nois del Rosal i de León mostren més confiança en el joc però

perden 23-27 a casa contra l’H Parets

L’equip sénior negre masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha perdut aquest dissabte contra l’Handbol Parets per 23-27. En el segon partit disputat a casa i corresponent a la quarta jornada de Lliga Catalana, els jugadors de Txema del Rosal i Kellvin de León han mostrat una major competició durant tot l’encontre, però malgrat l’esforç i les ganes de victòria, els lleidatans han tornat a caure en la dinàmica negativa d’aquest inici de lliga amb una nova derrota.

Els inicis del partit han estat molt bons per a l’equip local que durant els primers 20 minuts de l’encontre han mostrat una bona intensitat defensiva i prudència en l’atac, destacant sobretot l’encert del jugador lleidatà Javi Alegre en el llançament. En els últims deu minuts de la primera part, els lleidatans s’han bloquejat en atac i el lateral visitant, Corbera, ha efectuat quatre gols seguits que han donat avantatge al Parets. Així doncs, els barcelonins s’emportaven un marcador favorable d’11-15 durant el descans.

No obstant això, la segona part del partit ha estat molt igualada per ambdós equips. El Pardinyes ha intentat retallar distàncies al marcador, però cada vegada que s’apropaven, el lateral visitant, Corbera, solucionava l’atac barceloní aportant-los així una renda segura. Tot i la igualtat de gols en la segona part pels dos equips (12-12) la victòria se l’ha emportat l’equip visitant amb un resultat final de 23-27.

Així doncs, el sènior del Pardinyes ha deixat entreveure una millora en l’actitud i en l’efectivitat dels jugadors, essent un partit intens i igualat en moltes fases del joc. Encara que els grocs-i-negres aquesta vegada han competit durament durant tot l’encontre, els minuts finals de la primera part han decidit un partit en què el Parets ha sabut controlar el joc amb el marcador a favor.