Cap de setmana “negre” per als equips del Pardinyes…

L’equip sènior negre masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes es va desplaçar aquest dissabte al pavelló municipal de la Draga de Banyoles per disputar la tercera jornada de Lliga Catalana. Els nois de Txema del Rosal i Kelvin de León van perdre 27-19 contra l’Handbol Banyoles, que va liderar l’encontre davant d’un equip lleidatà encallat en l’atac. D’altra banda, l’equip femení ha trencat la dinàmica positiva de l’inici de Lliga Catalana en perdre 33-27 contra l’Handbol Mataró.
El mal inici de l’equip sènior masculí va permetre al Banyoles marxar ràpidament en el marcador. El Pardinyes, que comptava amb cinc baixes, no es va sentir a gust al camp en cap moment i els gironins van aprofitar per agafar distancia i marxar al descans amb un marcador favorable de 15-10.
En la segona part, la forta sortida dels gironins i la debilitat ofensiva del Pardinyes van deixar sentenciat el partit en el minut 40. Tot i una reacció de l’equip visitant, posant-se a només tres gols de distància, el final del partit va demostrar el mal moment de joc de l’equip lleidatà, que va ser derrotat finalment per 27-19.
Així, doncs, un Pardinyes “dèbil” va enyorar els cinc jugadors lesionats que, juntament amb el mal inici de partit, va fer créixer l’equip local, molt més intens en tot el partit. Segons Del Rosal, els lleidatans “han de millorar molt per afrontar el dur enfrontament davant del Parets”, equip líder de la competició i rival en la propera jornada.

La primera derrota de les “Lleones” trenca la ratxa positiva

En la visita a la pista mataronina per disputar la tercera jornada de la competició, l’equip sènior negre femení del Pardinyes no va trobar el seu joc i va anar a remolc de l’equip local durant tot el partit. Les “Lleones” van sortir a la pista amb una intensitat molt positiva durant els primers deu minuts de joc, en què la defensa frenava l’equip mataroní i les accions d’atac finalitzaven amb gol. El resultat entre ambdós equips era molt ajustat i entreveia un encontre molt intens amb un estira-i-arronsa per part dels dos equips. Però, arran d’una expulsió de les “lleones”, aquestes no van saber reaccionar i, en la resta de la primera part, van anar sempre a remolc de les de Mataró.
Els inicis de la segona part eren pràcticament iguals en la finalització de la primera, i és queles tasques defensives no eren prou intenses i les accions d’atac no finalitzaven en gols. Així, doncs, seguint amb aquesta dinàmica les “Lleones” no van trobar el seu joc i van deixar el partit en mans del Mataró, que ho va aprofitar finalitzant amb un marcador 33-27 favorable per a les locals.
Un partit sense color on les “Lleones” només van estar al camp durant els deu primers minuts de l’encontre i van restar a remolc de les mataronines. Un equip que no té res a veure amb el de la jornada passada en què van saber gestionar la remuntada. Segons Morlans, “queda molt treball” però, tot i encaixar la derrota, l’equip femení es manté en la cinquena posició de la classificació.
D’altra banda, l’equip juvenil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes, liderats per Jesús Velasco i Ruben Tardío, han disputat aquest diumenge la primera jornada de Primera Catalana Juvenil enfrontant-se al Joventut Mataró.
L’ajustat partit de la base lleidatana ha deixat un marcador final de 25-29 a favor de l’equip visitant. Ambdós equips ja es coneixien en haver-se enfrontat en les fases d’ascens i coneixien la importància dels primers punts de la jornada. Així, la primera part va ser un estira-i-arronsa en què el Mataró va aconseguir avançar-se en el marcador i marxant al descans amb un marcador favorable de 12-16. La segona part també va ser dominada pel Mataró, però quan faltaven deu minuts per al final del partit els lleidatans van aconseguir posar-se a un gol (24-25), encara que errors en llançaments clars va donar la victòria a l’equip de Mataró, perdent així el primer encontre de lliga per 25-29.