El sènior negre masculí cau a la pista del Sant Vicenç…

En la visita al camp del Sant Vicenç, aquest diumenge, per disputar el primer partit de Lliga Catalana, a l’equip sènior negre masculí se li ha escapat un partit molt intens però assequible per als lleidatans.


L’equip de Txema del Rosal va sortir a la pista amb molta intensitat i un gran encert ofensiu, sobretot en el joc amb pivot, que van permetre avançar-se quatre gols en el marcador. En els últims tres minuts de la segona part, els del Sant Vicenç van intensificar el seu atac i van marxar al descans fent un parcial de 2-0 que els permetia escurçar la diferència amb els visitants.

En la segona part, als del Pardinyes els va faltar contundència defensiva, fet que l’equip local va aprofitar per acomodar-se en l’atac. Tanmateix, les parades del porter Xavi Bosch van poder igualar el partit, tot i que la precipitació ofensiva dels lleidatans els van fer cometre moltes errades que els del Sant Vicenç van saber aprofitar per apoderar-se novament del partit amb un resultat final de 29 a 26.

Pel Pardinyes varen jugar: Xavi Bosch, Alvaro Martin, José Delgado, Chechu Velasco, Javi Alegre, Eric Carrera, Abels Hervàs, Aleix Gómez, Ruben Tardío, Fran Pifarré, Eloi Vidal, Joseba Amiano i Iñigo Fernàndez.