Les “lleones” de l’Handbol Lleida Pardinyes s’estrenen amb victòria…

Les noies del sènior negre femení de l’Handbol Lleida Pardinyes han aprofitat el seu bagatge en Lliga Catalana imposant-se a un equip que acaba d’estrenar categoria. Després d’un any d’adaptació, han demostrat estar al nivell de la mateixa en una victoriosa estrena. Les lleidatanes han guanyat el Sant Boi per 18 a 24.

Les “lleones” van començar el partit apàtiques, deixant-se portar pel ritme lent i poc vistós de les locals, fent que el resultat fos molt ajustat sense deixar clar qui era millor a la pista. A més, al cap de pocs minuts de l’inici, la nota negativa va ser la lesió de la central Eli Martínez, que va obligar els entrenadors a reorganitzar l’equip. S’arriba al descans amb un ajustat 10-9.

A la represa de la segona part, les “lleones” van mostrar un canvi d’actitud i van començar a desplegar el seu joc jugant més agressives i amb accions defensives molt contundents que va provocar a l’equip local quedar-se sense idees en atac i optant per fer llançaments des de l’exterior que una Aida Sentís va saber aturar amb eficàcia.

D’aquesta manera, les sèniors del Pardinyes ens van oferir un partit amb dues cares, una primera sense color i una segona plena de llum en el joc.

Cal destacar l’aportació de les debutants Natàlia Caldés, Amaia Moreno i la portera Anaïs Bartés.

Pel Pardinyes varen jugar: Aida Sentís, Anaïs Bartés, Patricia Oliet, Patricia Bernabé, Carmen Martínez, Blanca Martínez, Eli Martínez, Natàlia Caldés, Esther Pérez, Meri Pérez, Judit Gòmez, Maria Oró, Olga Regué i Amaia Moreno.