L’equip juvenil masculí del Pardinyes, són de Primera…

Han aconseguit classificar-se guanyant divendres al CH Fornells per 32-20, dissabte a casa de la Salle Bonanova 24-31 i perdent per la mínima diumenge davant el Joventut Mataró

 

L’equip juvenil del Club Handbol Lleida Pardinyes és equip de Primera Catalana després d’un intens cap de setmana en el que han realitzat unes grans fases d’ascens, guanyant divendres al CH Fornells per 32-20, dissabte a casa de la Salle Bonanova 24-31 i perdent per la mínima el diumenge davant el Joventut Mataró amb un 27-28. Aquests resultats han permès a l’equip lleidatà quedar segon de grup i classificar-se per a l’ascens a Primera Catalana.

En el partit de divendres davant l’Handbol Fornells, l’equip, dirigit per Jesús Velasco, va sortir a la pista amb nervis per la importància de ser el primer partit de la fase d’ascens. En els primers minuts les defenses d’ambdós equips frenaven els atacs i deixaven un marcador igualat a 7, però una major intensitat dels locals els va fer marxar al descans amb un marcador favorable de 16-10. En la segona part la intensitat no va decaure per part del Pardinyes que va liderar el partit fins a l’últim minut, emportant-se els dos primers punts de la fase amb una victòria de 32-20.

Dissabte els juvenils es van desplaçar a la pista de la Salle Bonanova en un enfrontament on les decisions arbitrals van dificultar el control total del partit per part dels lleidatans. Les exclusions de la primera part van escurçar l’avantatge que havia assolit el Pardinyes, arribant al descans amb un ajustat 13-14 a favor. En la segona part el Pardinyes va poder avantatjar-se amb una diferència de 4 gols, que no van poder augmentar, ja que les contínues exclusions feia jugar a l’equip amb un jugador menys. El Pardinyes va rebre 12 exclusions i la Salle Bonanova només dos. Aquestes, però, no van evitar que els de Velasco realitzessin uns impecables minuts finals aconseguint la segona victòria per 24-31 amb moltes possibilitats d’ascendir de categoria.

El darrer partit el van disputar a casa davant l’Handbol Mataró. Ambdós equips sabien la importància de l’encontre i del desgast físic que arrossegaven en tractar-se del tercer partit en tres dies. El matx el va començar a liderar l’equip local, però uns ajustos defensius del Mataró van portar a l’equip visitant a avantposar-se en el marcador durant tot el partit i amb una diferència d’1 o 2 gols. Finalment, l’encontre el va guanyar el Mataró per 27-28, classificant-se com a primers de grup i deixant al Pardinyes segon. Gràcies a aquest ajustat resultat, al bon treball del cap de setmana, i a la diferència de 17 gols en el golaverage general de la classificació de fases, els juvenils de l’Handbol Lleida Pardinyes han aconseguit finalment classificar-se a Primera Catalana.

 

PARTIT DIVENDRES 23709 – CH LLEIDA PARDINYES 32-20 CH FORNELLS

Handbol Lleida Pardinyes. Marc, Pau Gabas, Jordi, Hugo, Mikel, Lluis, Alejandro, David, Diego, Pol, Pau, Ivan,  Gerard y David Cabases.
Handbol Fornells. Joel, , Aleix, Margal, Robert, Andeu, Eloi, Pau, Guillem y Oriol.
PARTIT DISSABTE 24/09 – LA SALLE BONANOVA 24-31 CH LLEIDA PARDINYES

Salle Bonanova.  Dante, Joan, Jordi, Bernat, Lluc, Roger, Carlos, Sergi, Marc, Pau, Jan, Carlos, Robert, Ignasi.
Handbol Lleida Pardinyes. Marc, Pau Gabas, Jordi, Hugo, Mikel, Lluis, Alejandro, David, Diego, Pol, Pau, Ivan,  Gerard y David Cabases.
PARTIT DIUMENGE 25/09 – CH LLEIDA PARDINYES 27-28 JOVENTUT MATARÓ

Handbol Lleida Pardinyes. Marc, Pau Gabas, Jordi, Hugo, Mikel, Lluis, David, Diego, Pol, Pau, Ivan,  Gerard y David Cabases.
Handbol Mataro.  Pol, Fernan, Alan, Tomas, Jordi, Marc, Guillem, Mario, Abel, Oscar, Pol, Alex, Adria y Oriol.

14440919_1113006445455978_3006719776067330790_n