El proper 21 de setembre, Assemblea General Ordinària i Extraordinària del Club Handbol Lleida Pardinyes

Benvolgut soci/sòcia,

Ens tornem a adreçar a tots els socis/sòcies per convocar-vos a l’assemblea general de socis del Club Handbol Lleida Pardinyes on podreu posar-vos al dia sobre diferents aspectes vinculats amb el club i manifestar la vostra opinió, comentaris, crítiques i suggeriments. Enguany aquesta crida serà per partida doble ja que després de l’Assemblea General Ordinària es durà a terme una Assemblea General Extraordinària, que servirà per escollir al nou president i junta directiva del club per als propers 4 anys o en el cas d’haver-se presentat una única candidatura ratificar-la davant l’assemblea.

Aquest darrers anys estant esdevenint especialment intensos i il·lusionats. Tot i ser un “petit club” la nostra capacitat de treball, ganes, de generar projectes és la d’un club gran amb aspiracions de créixer. Per fer-ho, a més de la voluntat i el treball del conjunt de persones que viuen d’una manera més directa el dia a dia de l’entitat (junta directiva, cos tècnic, jugadors, col·laboradors…) necessitem tenir un “pulmó” fort que ens doni oxigen per continuar treballant i aquest no és un altre que tots els socis i sòcies del club, els pares i mares dels nostres jugadors, els amics, la família… Si encara no sou socis del Club Handbol Lleida Pardinyes us animem a fer-ho, és un petit gest que ens servirà de gran ajuda, volem arribar lluny però ho volem fer acompanyats.

Estem a punt de començar una nova campanya que es presenta, fins i tot, més il·lusionant i amb més reptes que les precedents, especialment per què posarem en marxa un novedós i ambiciós projecte formatiu-esportiu que en batejat amb el nom d’Esports amb Valors, i pel significatiu augment d’equips en competició a l’incorporar un mínim de 4 nous equips. En aquest sentit, vull posar en valor algunes dades que considero cal destacar com el fet d’haver passat, en poc menys de 6 anys, de 5 equips en competició amb poc més de 60 persones als 10 equips de la present més l’escola d’hanbdol amb diferents conjunts en formació amb jugadors i jugadores alevins i benjamí, amb més de 180 jugadores i jugadores a les nostres files. Un significatiu augment quantitatiu i qualitatiu; encara que probablement el fet més destacable en aquest darrers anys hagi estat obrir les nostres portes a la incorporació d’equips femenins, un fet que ens ha enriquit com persones, com a club i com esportistes i que ens fa sentir tremendament orgullosos (a la temporada 2014-15 van començar aquesta nova aventura amb un equip sènior femení, enguany comptem amb la participació de més de 40 jugadores en diferents equips -2 sènior, un juvenil, un infantil en formació i les jugadores a l’escola d’handbol-.

Fet i fet, som un petit club de barri, del barri de Pardinyes quelcom que, sens dubte imprimeix caràcter, que compta amb un ADN marcat, a més dels nostres estimasts colors groc i negres, per la seva voluntat integradora, i la seva capacitat de generar sinergies tant internes com externes amb altres clubs, entitats, etc, que aposta per l’igualat d’oportunitats i de genera, pels valors a l’esport… Tenim il·lusió, projectes, reptes i la determinació de dur-los a bon port, l’únic que a vegades ens pot frenar és la manca de recursos humans, logístics o econòmics… així que, qualsevol suport, col·laboració serà benvinguda.

Hem treballat de valent, però encara ens queda molt camí per recórrer. Tambe som conscients de que tenim moltes coses a millorar i que cometem errades –vagin per endavant les nostres disculpes-; per això, us recordo que estem oberts a rebre els vostres comentaris, crítiques… Sempre ho podeu fer; no obstant, un dels millors moments per exercir aquest dret és participant activament a l’assemblea general de socis que tindrà lloc el dimecres 21 de setembre. L’assemblea és el màxim òrgan de decisió i representació del club, per això us animo encoratjadament a ser-hi presents en aquesta trobada.

 

Salutacions cordials. Amunt Pardinyes!

JOSE MIGUEL ZUBIETA

President

Lleida, 7 de setembre de 2016

Convocatòria Assemblea General Ordinària i Extraordinària