Bones sensancions als amistosos de pretemporada a Huesca

Continua la pretemporada i la preparació dels nostres equips i ahir dijous, l’equip juvenil i l’equip sènior negre masculins es van desplaçar a Huesca per continuar la seva preparació de cara al inici de la temporada tenint així el primer test on van demostrar el bon nivell de preparació.

L’equip juvenil, amb varies baixes entre les seves files, va empatar a 24 gols realitzant una magnífica primera part però, el cansament i la manca de rotacions, va passar factura i varen aconseguir empatar el matx.

En canvi, el sènior negre de l’Handbol Pardinyes Lleida que la propera temporada jugarà la Lliga Catalana, va aconseguir guanyar al Bada Huesca B de Segona Nacional per un 25-30 realitzant un bon partit i mostrant una bona preparació física.

bm-huesca_chp-juvenil-8-9-2016