Javier Alegre agafa el relleu de Txema del Rosal al capdavant de la direcció tècnica de l’Handbol Lleida Pardinyes…

El club groc i negre continua millorant i adaptant la seva estructura esportiva i social per tal d’afrontar amb les majors garanties els nous projectes del club i el seu procés de creixement continuat. El últim pas del club del barri de Pardinyes en aquest sentit ha estat alliberar a Txema del Rosal de la direcció tècnica de l’entitat, perquè es pugui centrar al primer equip i a liderar el nou programa “Esport amb valors”, i donar pas al capdavant d’aquest àrea a Javier Alegre, una persona de la casa amb una llarga experiència com a tècnic i jugador en actiu.

El Club Handbol Lleida Pardinyes ha fet un relleu en la direcció tècnica de l’entitat. El fins ara director tècnic i entrenador, Txema del Rosal, cedeix la seva funció de direcció a Javier Alegre, llicenciat en CAFE i jugador del club des de fa més de quinze temporades. Del Rosal, que formarà part de la Junta Directiva com a responsable de l’Àrea Esportiva i de la planificació, se centrarà a entrenar el sènior masculí de la Lliga Antonio Lázaro per intentar ascendir a la categoria perduda en la darrera temporada, i a liderar el programa de valors “Esport amb valors” que el club promocionarà enguany. Mentre que Alegre s’encarregarà de la part de gestió directa d’entrenament i competició dels equips.

Amb aquest canvi, l’entitat aposta per la professionalització de la figura del director tècnic com a professional de l’esport i la coordinació dels equips en formació. Per Alegre, amb aquest nou càrrec “es veu complert un somni, el de fer que l’handbol sigui cada dia més important a la ciutat de Lleida”, encara que assegura que “serà una tasca difícil” però coneix molt bé els objectius del club i del nou programa de valors.

Per altra banda, del Rosal reconeix que “necessitava més temps per poder centrar-me en tasques de direcció del primer equip masculí davant el repte de tornar a la Primera Nacional, i per liderar l’ambiciós programa de valors que desenvoluparem al club”. Tanmateix, creu que “traspassar la direcció tècnica creia que era la solució més encertada i així ho vaig proposar a la Junta Directiva”.

El club considera  que aquest és un bon canvi cap a la professionalització i confien que Alegre és la persona ideal, tant per la seva formació com a Llicenciat en CAFE, com per la seva personalitat proactiva i propera que l’ajudarà a viure el dia a dia del treball de tots els equips.

untitled1