Obert el procés electoral a la presidència del Club Handbol Lleida Pardinyes

La junta directiva del Club Handbol Lleida Pardinyes, presidida per José Miguel Zubieta, va convocar i obrir ahir dijous 1 de setembre el procés electoral de cara a l’elecció de president i junta directa per als propers quatre anys.
 
Les eleccions, en cas de presentar-se més d’una candidatura, es duràn a terme el proper 23 de setembre en el decurs d’una Assemblea General Extraordinària, que vindrà precedida de la Assemblea Anual ordinària en la qual, com cada any al començament de temporada, es realitzarà el balanç de gestió i esportiu de la passada campanya i es presentaran els pressupostos i nous projectes per a la temporada 2016-2017.
 
Els interessats en presentar candidatura ho poden fer adreçant-se al club per rebre tota la informació necessària per a tramitar, si s’escau, la seva candidatura. El requisit bàsic per a votar en aquestes eleccions i/o presentar la candidatura és ser major d’edat i ser soci de ple dret del Club Handbol Lleida Pardinyes.
 
Aquest dilluns dia 5 de setembre, a la sala de premsa situada al pavelló municipal de Pardinyes es procedirà, amb la presència dels socis que desitgin assistir, al sorteig públic per escollir els membres de la Junta Electoral