L’Handbol Lleida Pardinyes aposta per l’handbol femení amb la creació de tres nous equips

L’entitat groc i negra, que continua amb el seu procés de creixement continuat, fa una crida a totes aquelles noies que vulguin formar part d’aquest projecte i pràctica esportiva a formar part del Club Handbol Lleida Pardinyes.

L’Handbol Lleida Pardinyes continua treballant en la promoció de l’handbol femení i enguany incorpora tres nous equips. Amb aquests, i sumant el sènior femení que es creà fa dos anys, el club ja compta amb més de quaranta jugadores femenines, tota una aposta evolutiva i de creixement envers els valors i la igualtat de gènere a l’esport.

En aquesta nova temporada, l’entitat del barri de Pardinyes comptarà amb dos sèniors femenins amb unes 28 jugadores que es dividiran en dues categories: l’equip negre, que disputarà en Lliga Catalana; i l’equip groc, que debuta com a sènior formatiu en Primera Catalana. Així mateix, també comptarà amb un equip juvenil femení format per deu noves jugadores i un equip Infantil femení que ajudarà a ampliar la base del club lleidatà.

En aquest sentit, l’Handbol Pardinyes fa una crida a totes aquelles noies que desitgin practicar l’handbol, sigui per primera vegada o no, que vulguin formar part del club i s’incorporin a la iniciativa de millorar la formació integral dels seus jugadors i jugadores amb el programa “Esport amb valors”.

Cal recordar que “Esport amb valors” és un nou projecte esportiu-formatiu que l’Àrea Esportiva del Club Handbol Lleida Pardinyes està treballant per desenvolupar-lo aquesta temporada en tots els equips de l’entitat.