L’Handbol Lleida Pardinyes comença la preparació per a la temporada 2016-17

Il·lusió, energies renovades, ganes, compromís, molt treball, esforç compartit… és a dir, l’inici d’una nova campanya per als diferents conjunts de l’Handbol Lleida Pardinyes que aquesta tarda començaran a preparar la temporada 2016-2017.

Al Club Handbol Lleida Pardinyes iniciem una temporada més, plena de somnis i ganes de que cada edició sigui la millor, i de posar en marxa nous projectes i reptes formatius, esportius i de creixement personal. Els nostres entrenadors i entrenadores treballaran amb l’objectiu d’ ajudar als jugadors i jugadores del Club a gaudir al màxim de l’esport en equip.

Dia 22 d’agost
Els equips sèniors i juvenils esteu convocats el proper dilluns 22 d’agost a les 20:15h. a la pista d’atletisme dels Instituts (s’entra pel Gili Gaya) per iniciar el treball d’acondicionament físic de cara a una nova i exigent temporada.

Dia 29 d’agost
Els jugadors de categoria cadet començaran el treball d’acondicionament físic el dilluns dia 29 d’agost a les 19h. al Pavelló Municipal de Pardinyes.

Dia 12 de setembre
En el cas dels infantils i alevins els entrenaments s’iniciaran els díes 12 i 13 de setembre a les 18h. al Pavelló Municipal de Pardinyes respectivament.