Recepció de les seleccions catalanes d’handbol al Palau de la Generalitat amb la presència de Pau Isern, jugador cadet de l’Handbol Lleida Pardinyes…

Els lleidatans Pau Isern, jugador de l’Handbol Lleida Pardinyes, Toni Gilabert i Maria Cadenes entrenadors de les seleccions catalanes cadet masculí i infantil femení, respectivament, van estar tres dels homenatjats a l’acte de recepció de les seleccions catalanes dut a terme ahir divendres al Palau de la Generalitat en un acte presidit de la consellera Neus Munté.

Pau Isern del Pardinyes a la seleccio catalana cadet

El saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat de Catalunya va esdevenir el passat diverdres 27 de maig el marc de la recepció a les Seleccions Catalanes d’Handbol, participants al campionats d’Espanya d’Handbol duts a terme a Almeria, per part del Govern de la Generalitat de Catalunya representat en aquesta ocasió per la Sra. Neus Munté i Fernàndez, Consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya.

Pau Isern, jugador de l’equip cadet del Club Handbol Lleida Pardinyes, va estar un dels jugadors homenatjats en aquest acte com a integrant de la selecció catalana cadet, que es va proclamar subcampiona d’Espanya en aquests campionats on les nostres seleccions van aconseguir una fita històrica arribant a cinc de les sis finals possibles, assolint dues medalles d’or, en categoria infantil i juvenil masculina, i tres d’argent, en categoria juvenil femenina i cadet femenina i masculina.

La presència lleidatana no es va limitar a la figura del jugador groc-i-negre, ja que l’equip cadet està entrenat per l’agramuntí Toni Gilabert i la selecció femenina infantil està dirigida per Maria Cadens, de la localitat lleidatana de Concabella i una de les esportistes lleidatanes amb un millor palmarès i trajectòria esportiva.

Aquest multitudinari acte va comptar també amb la presència de Gerard Figueras, Secretari General d’Esport de la Generalitat, Tomàs Moral, president de la Federació Catalana d’Handbol, a més de diferents representants de la Federació, representants de clubs, com José Miguel Zubieta, president de l’Handbol Lleida Pardinyes i un gran nombre de familiars i amics dels jugadors, que no es van voler perdre aquesta fita històrica per a l’handbol català.

IMG_1193