L’Handbol Lleida Pardinyes acaba la temporada amb una ajustada derrota (34-33)

A l’Handbol Lleida Pardinyes li va costar entrar en la dinàmica de joc, davant un Esplugues que convertia en gol de contraatac cada pèrdua dels lleidatans, per arribar a la mitja part amb un marcador 21-17 favorable als del Llobregat.

A la segona part els groc-i-negres van millorar molt en aspectes defensius, que juntament amb una gran actuació en atac de l’esquerrà Dani Sanjuan, van propiciar la remuntada que va igualar molt el partit als minuts finals per arribar al 34-33.

L’equip groc-i-negre s’acomiada de la temporada i de la 1ª Estatal, al perdre la categoria fa unes setmanes. Malgrat el descens, tant el cos tècnic, com jugadors i junta directiva valoren molt positivament aquesta temporada a la categoria de bronze de l’handbol estatal.

Ch4o4PZWMAAtUy1