Derrota de l’Handbol Lleida Pardinyes a l’últim partit a casa de la temporada

Un inici de partit molt fluix de l’Handbol Lleida Pardinyes va propiciar que el marcador reflectís ràpidament un 1-7. Diferència, què tot i els esforços dels lleidatans, es va mantenir fins a un clar 12-18 a la mitja part .

A la segona part els germans Maresma van continuar superant la defensa groc-i-negra, i una vermella directa al central Rubén Tardio encara va deixar l’equip més tocat. La superioritat dels de Montcada va quedar palesa i van augmentar les distàncies fins el 24-35 final.

Aquest proper dissabte, el conjunt lleidatà s’acomiadarà de la temporada i de la categoria de bronze de l’handbol estatal a la pista de l’Handbol Espluges. Tot i el descens de categoria, la valoració del seu pas per la 1ª Estatal ha estat força positiva, especialment per l’experiència esportiva i competitiva adquirida per la gran majoria dels jugadors groc-i-negres, que mai havien jugat en aquesta categoria i pel gran ambient d’handbol viscut durant tota la temporada al Municipal de Pardinyes, sempre ple d’aficionats.

Amunt Pardinyes!

Captura de pantalla 2016-05-03 a la(s) 10.53.38