Complicada sortida per l’Handbol Lleida Pardinyes que visita la pista del Granollers, líder de la categoria…

El conjunt entrenat per Txema del Rosal afronta aquest dissabte un altre complicat partit. Si el passat cap de setmana rebia la visita del Sant Quirze, segon classificat de la Primera Estatal, aquesta es desplaçarà fins a la capital del Vallès Oriental per a jugar contra el KH7 BM Granollers, líder del seu grup a la categoria de bronze de l’handbol estatal.

A falta de tres partits per a la finalització de la lliga i amb la categoria perduda, els jugadors groc-i-negres es desplaçaran aquest dissabte fins a  terres vallesanes per a jugar contra el KH7 BM Granollers, líder de la categoria amb tan sols un punt d’avantatja respecte al Sant Quirze, el seu més immediat perseguidor i l’únic equip que li pot disputar la primera plaça, un fet que ens dona mostra de la importància d’aquest encontre per al conjunt blanc i blau.

Sens dubte, un complicadíssim partit per als jugadors dirigits per Txema del Rosal, que recuperà a Fran Pifarré, mentre Rafa Maireles serà baixa per lesió i Joseba Amiano serà dubte fins a l´últim moment. En aquest encontre, el tècnic lleidatà farà debutar amb el primer equip a un altre jugador del filial, concretament Aleix Gómez Subarroca, un extrem molt ràpid en la sortida al contraatac i amb una tècnica molt bona i efectivitat en el llançament.

El principal objectiu de l’Handbol Lleida Pardinyes en aquest encontre serà oferir una bona imatge com a conjunt i que tots els jugadors groc-i-negres tinguin minuts de joc de qualitat, ja que treure algun resultat positiu en aquest encontre es presenta força complicat donat el potencial del Granollers, que tan sols ha perdut un partit en tota la lliga i que està obligat a guanyar si no vol veure perillar la primera plaça.

Per la seva banda, el sènior B de Tercera Preferent, tractarà de donar la sorpresa a la pista del BM Pau Casals, quart classificat per la part baixa, sumant dos punts molt necessaris per pujar la moral de l’equip.

L’equip juvenil  rebrà a casa (19.00 hores Municipal de Pardinyes) la visita del Cambrils, un equip sempre bastant incòmode i que posarà les coses complicades als de Chechu Velasco. L’equip cadet, viatjarà fins a la Llagosta per jugar contra HC Vallag amb el clar objectiu de sumar dos nous punts en la seva lluita per mantenir-se segon i passar a la següent fase. Finalment, els infantils jugaran contra el Sant Andreu de la Barca al Municipal (17.30 hores) el seu segon partit de Copa, després de debutar el passat cap de setmana en aquesta competició amb una victòria davant  l’Egara.