L’Handbol Lleida Pardinyes rep la visita del Sant Quirze, aspirant al títol de la primera estatal

Aquest dissabte, l’Handbol Lleida Pardinyes tornarà al Municipal de Pardinyes on rebrà la visita del Sant Quirze, un dels equips més potents de la categoria i seriós aspirant al títol, ja que a falta de quatre jornades per al final es troba a un punt del Granollers, líder de la categoria amb 45 punts. El partit contra els “Quiris” començarà a les 20.30 hores.

Després de la derrota del passat cap de setmana al camp del Sant Esteve Sesrovires, que va suposar el descens matemàtic de l’Handbol Lleida Pardinyes a la lliga Antonio Lázaro, màxima categoria de l’handbol català; l’equip lleidatà afronta aquest dissabte un difícil compromís davant d’un dels més ferms aspirants al títol, l’Handbol Sant Quirze, amb la il·lusió d’oferir un bon partit al nombrós públic que durant tota la temporada no ha deixat de venir al Municipal de Pardinyes i animar a l’equip.

El poderós planter dels “Quiris”, amb un parell de jugadors fitxats aquesta temporada de l’Anaitasuna d’ASOBAL, promet un bon espectacle d’handbol aquest dissabte a partir de les 20.30 hores.

Els tècnics locals continuaran amb la dinàmica de repartir els minuts entre tots els jugadors del planter i donant oportunitats als jugadors més joves com Ion Zubieta i Aleix Villacampa, provinents de l’equip filial.  A les nombroses baixes que continua arrossegant el conjunt lleidatà durant les darreres jornades, i el conjunt de la temporada, cal afegir la més que probable absència del jove lateral Joseba Amiano, amb un esquinç de turmell produït el  passat cap de setmana; una llàstima perquè venia sent un dels jugadors més encertats en l’atac groc-i-negre als últims partits.

Dissabte 16 d’abril

Amb els descens matemàtic de categoria el Pardinyes buscarà obtenir alguna victòria parcial al que resta de temporada i preparar la nova campanya

  • 1ª Nacional
  • Handbol Lleida Pardinyes sènior A – Handbol Sant Quirze A.
  • 30 hores al Pavelló Municipal de Pardinyes.

Jornada Lliga escolar Miró Kids al Pavelló Municipal d’Agramunt De 09.00 a les 12 del matí

  • Handbol Lleida Pardinyes aleví

Els juvenils buscaran una nova victòria en aquest tram final de la lliga 

  • Juvenils 2ª Catalana
  • Terrassa–Handbol Lleida Pardinyes juvenil
  • 17’30 h.  Al Pavelló Can Jofresa (c/ Badalona, 4) de Terrassa.

Diumenge, 17 d’abril 

Comença la competició de Copa per als infantils. Tot un premi per al seu treball durant la temporada regular

  • Infantil Segona Catalana – Copa
  • Club Handbol Egara – Handbol Lleida Pardinyes infantil 
  • 11 h. Al Col·legi Vedruna Vall (c/ del col·legi, 9) de Terrassa.