Minuts per als jugadores més joves de l’Handbol Lleida Pardinyes contra el Sant Esteve Sesrovires…

L’Handbol Lleida Pardinyes visitarà aquest diumenge (13.30 hores) la pista del Sant Esteve Sesrovires, un equip que ha arribat al tram final de la temporada molt en forma i aconseguint uns bons resultats, amb el principal objectiu de realitzar un bon partit i donar minuts i confiança als jugadors menys habituals durant aquesta temporada, així com a diferents integrants del sènior B.

El conjunt groc-i-negre, satisfet pel treball realitzat durant la temporada, però conscient de que la propera campanya no la disputarà, probablement, a la categoria de bronze de l’handbol estatal, ja ha començat a planificar el seu treball pensant en nous objectius, amb la qual cosa, aprofitarà el partit contra el seu pròxim rival, el Sant Esteve Sesrovires, i els successius, per a provar noves coses i donar minuts als jugadors menys habituals a l’esquema titular durant la present temporada, així com a jugadors novells.

Txema del Rosal tornarà a comptar amb la participació de diferents jugadors del sènior B, tant per cobrir les baixes per lesió com per foguejar i donar experiència a aquests jugadors de cara a la propera temporada. En aquest sentit, Ion Zubieta, central titular del sènior B i que en aquest tram final de la temporada s’està prodigant al primer equip, tindrà un paper destacat dirigint l’atac lleidatà.

Tot i que l’equip lleidatà no renúncia a res, la victòria davant l’equip barceloní es presenta complicada donat el bon moment de forma de l’equip de Sant Esteve Sesrovires.

Últim partit de lliga per a les Lleones

El conjunt entrenat per Jordi Morlans i Ricard Sabaté afronta aquest diumenge a partir de les 12.00 hores al pavelló Juanjo Garra, el seu darrer compromís de Lliga Catalana en el qual, malgrat la victòria del passat cap de setmana, es pot certificar el seu descens de categoria. Per mantenir alguna opció, les lleidatanes necessiten, si o si, la victòria davant l’OAR Gràcia de Sabadell, una derrota del Vilanova i esperar els resultats de les categories superiors, que determinaran el número final d’equips que baixen de categoria.

La victòria del passat dissabte contra el Papiol per part del sènior B de Tercera Preferent va donar una mica d’oxigen als jugadors de Ivan Àguila, que necessiten un triomf davant el Molins de Rei per mantenir alguna esperança de continuar a la categoria. Tot i la complicada situació dels jugadors lleidatans, cal destacar el gran treball que estan realitzant en aquest tram final de la temporada.

Aquesta setmana, l’equip juvenil, que repeteix escenari, serà l´únic conjunt groc-i-negre que jugarà al Municipal de Pardinyes (17’30); en aquesta ocasió, rebent la visita de l’Handbol Rubí. Els jugadors entrenats per Chechu Velasco, que estan realitzant una gran temporada, s’han afiançat a la tercera posició de la tabla classificatòria, especialment després de la meritòria victòria del passat cap de setmana en un gran i intens partit contra La Salle Montcada, segon classificat.

Per la seva banda, el conjunt cadet afrontarà aquest dissabte un complicat compromís contra l’Igualada Athletic, probablement el partit més difícil per als lleidatans de tots els que resten fins a finalitzar la lliga. El jugadors de Xavi Bosch, segons a la classificació, arriben a aquest encontre amb la moral molt alta després de la gran victòria del passat cap de setmana al Juanjo Garra contra el líder invicte l’Handbol La Llagosta, però amb la sensible baixa per lesió del seu porter, Mikel Zubieta, un jugador determinant per als interessos groc-i-negres i que ostenta, fins a la data, els millors registres com a porter de tota la categoria; malauradament el jove jugador lleidatà es va trencar el metacarp de la ma dreta i, tret de sorpreses, es perdrà el que resta de temporada regular.

Dissabte 9 d’abril

L’equip juvenil buscarà la consolidació a la tercera plaça a l’espera d’alguna errada del segon classificat

 • Juvenil, Segona Catalana
 • Handbol Lleida Pardinyes juvenil – Handbol Rubí B
 • 17’30 h. Al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. De Tortosa, s/n) de Lleida

Després de la victòria davant del líder La Llagosta els cadets visiten la pista del tercer classificat

 • Cadet Segona Catalana
 • Club Handbol Igualada Athletic – Handbol Lleida Pardinyes
 • 19’45  A la Sala Polivalent Les Comes (c/ Carles Riba, s/n) d’Igualada.
 • Sortida del Camp d’Esports  17.15

Trobada de Minihandbol aleví durant tot el matí al Pavelló Municipal d’Agramunt (Plaça Fondana, s/n).

Diumenge, 9 d’abril 

Les Lleones, encoratjades per la victòria del passat cap de setmana, obligades a guanyar a Sabadell i a l’espera d’una derrota del Vilanova

 • Lliga Catalana Sènior Femení
 • Handbol Lleida Pardinyes sènior femení – OAR Gràcia Sabadell B.
 • 12’00 hores Al Pavelló Municipal Juanjo Garra de Balàfia-Secà

El primer equip viatjarà a terres barcelonines per a continuar donant minuts a tots els jugadors i guanyar experiència a la categoria

 • 1ª Estatal
 • Handbol Sant Esteve Sesrovires sènior A – Handbol Lleida Pardinyes.
 • 13’30 h. Al Pavelló Municipal (c/ Escola Nova, s/n) de Sant Esteve Sesrovires

El sènior B vol ratificar la seva bona ratxa de joc amb una nova victòria 

 • Tercera Preferent
 • CE Molins de Rei B – Handbol Lleida Pardinyes sènior B
 • 17 h. Al Pavelló Municipal Pista-2 de Molins de Rei