L’Handbol Lleida Pardinyes torna a la competició rebent la visita del potent UE Sarrià…

Desprès de l’aturada competitiva amb motiu de la celebració de la Setmana Santa, el conjunt groc-i-negre torna a la competició aquest dissabte 2 d’abril rebent al Municipal de Pardinyes (20.30 hores) la Unió Esportiva  Sarrià, un dels equips més en forma de la categoria i que comparteix la tercera posició amb el Sant Martí Adrianenc.

L’Handbol Lleida Pardinyes encara aquesta última fase de la temporada a la categoria de bronze de l’handbol estatal amb la voluntat d’acumular experiència i continuar donant una bona imatge als partits que resten, donat que la permanència, en primera instància, es presenta complicada.

Aquest dissabte, doble enfrontament per als groc-i-negres: a la pista contra l’AUGI UE Sarrià, un equip força complicat i que presenta els millors números en defensa de tota la categoria i l’altre duel, el clàssic Barça-Real Madrid, que es disputa a la mateixa hora i que pot restar afluència a les grades del Municipal, quelcom que sempre resulta un problema, ja que en aquesta competició el suport del públic esdevé cabdal.

Per aquest encontre, el tècnic lleidatà s’ha marcat com a principal objectiu, més que el resultat final, la realització d’un bon partit i donar minuts a tots els seus jugadors per tal que continuïn acumulant experiència competitiva a la Primera Estatal. Pel que fa a l’equip, cal destacar la baixa dels dos centrals ofensius, una circumstància que farà que aposti pel jove Ion Zubieta com a titular per a dirigir l’atac groc-i-negre i que afronta la seva primera temporada com a jugador sènior.

El sènior B rep la visita del Papiol amb l’obligació de puntuar

Un parell d’hores abans, a les 18.30, el conjunt entrenat per Ivan Àguila rebrà al Papiol en la 23ena jornada de la Tercera Preferent. Els lleidatans, que van perdre per un ajustat 33-30 a la darrera jornada de la lliga a casa de l’Agramunt, necessiten puntuar davant el conjunt barceloní, situat al mig de la taula, per mantenir les seves opcions a la categoria.

Per la seva banda, les Lleones, que la passada jornada van derrotar per 28-29, en un final d’infart, al Vilanova del Camí, rival directe en la seva lluita per eludir el descens, tornaran a jugar fora de casa, en aquesta ocasió, a la pista del Sant Quirze (diumenge a les 12.00), un oponent situat a la zona còmoda de la classificació.

Partits claus per als equips base

La base del Pardinyes afronta un cap de setmana molt complicat i amb molt en joc, tant pel que fa a la seva posició en la classificació com pel potencial dels seus rivals.

El més matiner (dissabte, 11:30 al pavelló Juanjo Garra) serà l’equip cadet entrenat per Xavi Bosch i Víctor Martin, que rebrà la visita del líder invicte el Joventut Handbol La Llagosta. Un partit força esperat pels groc-i-negres, segons a la classificació amb dos derrotes, la primera d’elles a la Llagosta en un partit força disputat. Sens dubte, un gran partit que enfrontarà al màxim golejador del grup, la Llagosta, contra l’equip menys golejat de tots els grups de la 2ª catalana cadet, l’Handbol Lleida Pardinyes.

Poc després (13:00),  i al mateix escenari, els infantils, que porten una trajectòria ascendent a la lliga defensaran la seva quarta plaça a la classificació contra el Sant Andreu de la Barca, un contrincant, a priori, accessible per al potencial dels lleidatans.

Per la tarda, al Municipal de Pardinyes (16:30 hores) un altre duel del màxim nivell que enfrontarà al Pardinyes, tercer classificat contra La Salle Montcada, segon classificat empatat a 41 punts amb el CH Ribes, líder de la categoria. Un complicat, però atractiu compromís per als jugadors dirigits pel tècnic Chechu Velasco.

Dissabte 2 d’abril

Els groc-i-negres buscaran al Municipal la seva segona victòria en aquesta lliga i agafar moral per afrontar l’últim tram de la lliga

 • 1ª Estatal
 • Handbol Lleida Pardinyes – AUGI Unió Esportiva Sarrià
 • 20’30 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. de Tortosa, s/n) de Lleida.

Els lleidatans necessiten la victòria per mantenir les seves opcions de seguir a la categoria

 • Tercera Preferent
 • Handbol Lleida Pardinyes B – Club Handbol El Papiol
 • 18’30 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes

Difícil partit per als juvenils que reben la visita del segon classificat, empatat a punts amb els primer

 • Juvenil 2ª Catalana
 • Handbol Lleida Pardinyes – La Salle Montcada
 • 16’30 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes

Els cadets s’enfrontaran al líder invicte de la categoria

 • Cadet, 2ª Catalana
 • Handbol Lleida Pardinyes  – Joventut Handbol La Llagosta B
 • 11’30 h. al Pavelló Municipal Juanjo Garra de Balàfia-Secà (c/ Camí de Miramunt, 48) de Lleida.

Els infantils necessiten la victòria per a consolidar-se a la quarta posició

 • Infantil, 2ª catalana
 • Handbol Lleida Pardinyes  – Club Handbol Sant Andreu de la Barca
 • 13 h. al Pavelló Municipal Juanjo Garra de Balàfia-Secà (c/ Camí de Miramunt, 48) de Lleida.

 

Diumenge dia 03 d’abril

Les lleones buscaran una victòria a terres barcelonines per tractar de pujar llocs a la taula classificatòria

 • Lliga Catalana Sènior Femení
 • Handbol Sant Quirze A – Handbol Lleida Pardinyes
 • 12 h. al Pavelló Municipal (c/ Priorat, s/n) de Sant Quirze del Vallès.