El Pardinyes, molt tocat anímicament, visita la pista del campió de la passada temporada…

L’Handbol Lleida Pardinyes, molt tocat física i mentalment després de la dura derrota del passat cap de setmana al Municipal, visitarà aquest dissabte la pista d’un dels equips més potents de la categoria, el Sant Martí Adrianenc, que actualment ocupa la tercera plaça de la classificació amb opcions d’aconseguir la segona posició.

La derrota del passat cap de setmana al Municipal de Pardinyes de Handbol Lleida davant La Salle Bonanova per 19-25 va ser un cop molt fort per a l’equip groc-i-negre, que va veure com les seves opcions de mantenir-se a la categoria gairebé s’esfumaven amb la derrota, encara que matemàticament  hi ha opcions.

Tot i la delicada situació del conjunt lleidatà, pel que fa a la classificació, els jugadors lleidatans volen seguir donant la cara fins al final i gaudir al màxim possible de la categoria de bronze de l’handbol estatal i tractar de donar una bona imatge al partits que resten fins a finalitzar la temporada i obtenir bones sensacions de joc.

Per aquest nou compromís, que tindrà lloc aquest dissabte a les 19.00 hores, el tècnic lleidatà comptarà amb les incorporacions de Iñigo Fernández i Rafa Maireles, recuperat de la seva lesió, que contrarestaran les baixes de Rubén Tardio, baixa per sanció i del capità José Delgado, baixa per motius personals.

Derbi lleidatà a la Tercera Preferent

Aquest dissabte el pavelló municipal d’Agramunt acollirà un dels partits més atractius de la jornada a Tercera Preferent amb motiu de la celebració del derbi lleidatà entre l’Handbol Agramunt i l’Handbol Lleida Pardinyes. Sens dubte, un interessant duel que es presenta força apassionat, tant per la gran rivalitat esportiva d’ambdues formacions com per la imperiosa necessitats que tenen els dos conjunts de sumar punts si volen mantenir vives les seves opcions de continuar a la categoria.

Actualment, l’Handbol Pardinyes és penúltim amb 10 punts al seu haver, mentre que l’Agramunt es antepenúltim, amb 14 punts, la major part d’ells aconseguits a les darreres jornades en una bona reacció de l’equip agramuntí.

Les Lleones visitaran la pista del Vilanova del Camí amb l’obligació d’obtenir els dos punts en joc si no volen despenjar-se definitivament de les posicions de salvació. En aquest sentit, cal destacar que el Vilanova del Camí és un rival directe de les lleidatanes, que ocupen la penúltima plaça de la classificació amb 8 punts, 4 menys que el Vilanova, quart per la cua.

Per la seva banda, tant els juvenils com els cadets afronten un cap de setmana, a priori, bastant favorable per a les seves aspiracions. Més complicat ho tindrà l’equip infantil que visitarà la pista del SAFA Horta, tercer classificat.

Dissabte, 19 de març

Complicat compromís per al primer equip groc-i-negre que visita la pista del tercer

 • 1ª Estatal
 • Sant Martí Adrianenc – CH Lleida Pardinyes
 • 19 h. al Complex Esportiu La Verneda de Barcelona.

Les Lleones necessiten la victòria contra un rival directe per mantenir les seves opcions

 • Lliga Catalana femenina
 • Vilanova del Camí – CH Lleida Pardinyes
 • 16 h. al Pavelló Can Tito de Vilanova del Camí.

Partit de la màxima rivalitat amb dos equips molt necessitats de victòries

 • Tercera Preferent
 • CH Agramunt – CH Lleida Pardinyes
 • 45 h. l Pavelló Municipal d’Agramunt.

Visita a la pista del cuer de la categoria

 • Juvenil Segona Catalana
 • Sabadell Handbol B- CH Lleida Pardinyes
 • 18’30 h. al Pavelló Can Balsach de Sabadell.

El conjunt infantil tractarà de defensar la seva ratxa de victòries a la pista del tercer classificat

 • Infantil Segona Catalana
 • SAFA Horta- CH Lleida Pardinyes
 • 11’30 h. al Poliesportiu SAFA-Horta de Barcelona.

Diumenge, 20 de març

Els cadets buscaran una nova victòria fora de casa

 • Cadet Segona Catalana
 • OAR Gràcia de Sabadell – CH Lleida Pardinyes
 • 11’15 h. al Pavelló de l’OAR Gràcia de Sabadell.