Les opcions del Pardinyes de mantenir la categoria passen per guanyar a La Salle Bonanova.

El Municipal de Pardinyes esdevindrà aquest dissabte l’escenari de tres partits claus per als conjunts sènior de l’Handbol Lleida de cara a mantenir les seves possibilitats de mantenir-se a les respectives categories. El primer equip groc-i-negre tancarà (a partir de les 20.30 hores) una intensa i emocionant tarda d’handbol amb el seu enfrontament davant La Salle Bonanova, un rival que també està situat a la zona perillosa de la taula classificatòria.

L’Handbol Lleida Pardinyes ho està donant tot en cada partit, però el seu compromís i esforç no es veu traduït en victòries, quelcom que està portant al club del barri de Pardinyes a una situació crítica i cada vegada amb menys possibilitats de mantenir-se a la categoria de bronze de l’handbol estatal. Tot i amb això, el conjunt groc-i-negre vol lluitar fins al final i demostrar que és una formació amb caràcter i mereixedora de jugar en aquesta lliga, que de no ser per factors determinants com les continues lesions segurament portaria d’una altra manera.

De cara al partit d’aquest dissabte al Municipal de Pardinyes (20.30 hores) la cosa està clara, donat que les possibilitats dels lleidatans de consevar les seves opcions per a mantenir-se a la 1ª Estatal passen per aconseguir una victòria davant La Salle Bonanova, un equip que a les darreres jornades està practicant el seu millor joc de la temporada, circumstància que els hi ha permès allunyar-se mínimament de la zona de descens.

Complicat compromís per a la formació dirigida pel tècnic Txema del Rosal que, una vegada més, tindrà que superar les complicacions plantejades pel seu rival i les pròpies derivades de la corrua de lesions que arrossega i a la qual cal afegir la del pivot Rafa Maireles.

Malgrat les dificultats, els jugadors lleidatans han realitzat un gran treball durant els entrenaments d’aquesta setmana per tractar d’aconseguir un triomf davant l’equip de la Ciutat Comtal i agrair d’aquesta manera l’incondicional suport de la seva afició, que en aquest encontre tornarà a esdevenir decisiva per a donar aire als integrants de l’Handbol Lleida.

De manera prèvia a aquest encontre, les “Lleones” disputaran una nova jornada de la Lliga Catalana on tampoc tindran marge per a l’error. A l’igual que li passa al primer equip, les seves opcions de mantenir la categoria passen per aconseguir una victòria davant el Cardedeu, un conjunt força complicat i amb un gran joc com queda reflectit a la seva tercera plaça a la classificació.

No ho tindrà millor, ni més fàcil, el sènior B de Tercera Preferent, que parteix amb les mateixes premisses, però amb la dificultat afegida de jugar contra l’Handbol Martorell, segon classificat a tan sols dos punts del primer, mentre que els de Pardinyes ocupen l’última plaça. Sens dubte, un partit complicat per a la formació dirigida per Ivan Àguila, però no impossible, especialment si tenim en compte la milloria i progressió del conjunt a les darreres jornades.

L’encontre començarà a les 17.15 al Municipal, després del partit que haurà disputat el conjunt juvenil (16.00), que rebrà la visita del Cerdanyola en un encontre que no hauria de causar gaires complicacions als jugadors lleidatans.

Pel matí, l’activitat es traslladarà al pavelló Municipal Juanjo Garra. El primer equip lleidatà en trencar el gel serà el conjunt infantil (12.00) que rebrà la visita del Liceo Francés. Un partit que, d’aconseguir la victòria, li servirà per a consolidar-se a la cinquena plaça de la classificació i obrir forat amb el sisè classificat, precisament el Liceo Francés.  En acabar aquest encontre, els cadets (13.15 hores) rebran al mateix escenari al Sant Joan Despí, un conjunt que, a priori, no hauria de crear gaires problemes al Pardinyes, que continua ferm a la segona plaça de la Segona Catalana Cadet.

Dissabte, 12 de març

Nou partit contra un rival directe, la victòria com a únic resultat possible

 • 1ª Nacional
 • Handbol Lleida Pardinyes – La Salle Bonanova
 • 20:30 Pavelló Municipal de Pardinyes

Les Lleones sense marge per a l’error

 • Lliga Catalana sènior femenina
 • CH Lleida Pardinyes – Handbol Cardedeu
 • 18:30 Municipal de Pardinyes

A tractar de recuperar les bones sensacions davant d’un rival molt fort 

 • Tercera Preferent sènior masculí
 • CH Lleida Pardinyes – Handbol Martorell
 • 17:15 h Municipal de Pardinyes
 • Els juvenils reben a un dels equips més fluixos de la categoria
 • Segona catalana juvenil
 • CH Lleida Pardinyes – Handbol Cerdanyola
 • 16:00h  al Pavelló Municipal de Pardinyes

El conjunt cadet afronta, sobre el paper, un partit de tràmit sense gaires complicacions

 • Segona catalana cadet
 • CH Lleida Pardinyes – Sant Joan Despí
 • 13:15 h, al Pavelló Juanjo Garra

 La victòria, clau per fer forat amb el seus més immediats perseguidors

 • Segona catalana infantil
 • CH Lleida Pardinyes – Liceo Francés
 • 12:00  al Pavelló Juanjo Garra