L’Handbol Lleida Pardinyes a la festa del 75è aniversari de la FC d’Handbol

El passat divendres, la localitat de Sant Joan Despí, seu de la FCH, va acollir la multitudinària festa inaugural del 75è aniversari de la fundació de la Federació Catalana d’Handbol. Una gran cita de l’handbol català que va reunir al Poliesportiu del Mig a gairbé 500 persones, que van viure una nit amb un caliu d’autèntic de l’handbol català i que va servir per retre homenatge als diferents clubs catalans, entre ells el CH Lleida Pardinyes,  i destacats personalitats del mon de l’handbol català i dels clubs representats, com Alvaro Martin Lorenzo, jugador i esponsor del club.

L’acte inaugural del 75è aniversari de la Federació Catalana també va comptar amb la presència de l’Alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, el Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras i el president de la UFEC, Gerard Esteva, entre d’altres,  així  com personalitats de primera plana del món de l’handbol com Juan de Francisco Blázquez, President de la Real Federación Española de Balonmano; l’entrenador del primer equip del FC Barcelona, Xavier Pascual i exjugadors i tècnics de primer nivell.

El  moment culminant de la nit va ser, primer, el lliurament de les Insígnies d’Or i Brillants de la FCH a Josep Nonell, expresident del CJH Mataró, a Miquel Roca, Vicepresident de la IHF i als antics membres del Comitè de Competició de la FCH, Eugenio Hernández, Joan Bernat, Emilio León i Juanjo Herrera. I després, l’homenatge que la federació, en nom de tot l’handbol català, va retre al Sr. Gonzalo, forjador de l’handbol català i personatge fonamental per entendre la historia de la Federació Catalana d’Handbol.

Tot plegat una gran festa emotiva, de retrobaments i de reconeixements a  la gent que treballa per l’handbol a Catalunya.

L’handbol lleidatà va estar representat, a més del Club Handbol Lleida Pardinyes, per l’Associació Lleidatana d’Handbol, que va proposar a Gerard Lasierra per a rebre el seu particular homenatge, el CEACA Tàrrega, l’Handbol Agramunt i l’Handbol Guissona. La lleidatana Maria Cadens va rebre una de les distincions d’aquesta nit.

IMG_9360

IMG_9345IMG_9341IMG_9364IMG_9373