L’Handbol Lleida Pardinyes necessita puntuar a Sant Joan Despí per a continuar vius a la competició…

Aquest diumenge l’Handbol Lleida Pardinyes té per davant un altre “match ball” en la pista del Sant Joan Despí (12.30 hores), un altre rival directe en la seva lluita per eludir el descens de categoria. Un encontre força complicat, que arriba després de la derrota del passat cap de setmana a casa davant l’OAR Gràcia, un resultat que va deixar tocat física i anímicament als lleidatans, però que, malgrat tot, volen continuar demostrant que són un equip de Primera.

La derrota del passat cap de setmana a casa davant l’OAR, un rival directe en la seva lluita per eludir el descens de categoria, ha pesat força als caps i a les cames del jugadors i cos tècnic del Club Handbol Lleida Pardinyes durant els entrenaments d’aquesta setmana; no obstant això, l’equip lleidatà ja ha passat pàgina i té la ment i les seves il·lusions posades al partit que disputaran aquest diumenge a la pista del Sant Joan Despí, un altre rival directe en aquesta abrupta cursa d’obstacles.

Tot i la dificultat que entranya aquest encontre, els jugadors entrenats per Txema del Rosal confien en poder obtenir un resultat positiu a la pista de la formació barcelonina, situada en una posició una mica més tranquil·la que els lleidatans, però sense gaire marge per als errors, ja que en l’actualitat ocupen la cinquena plaça per la cua amb 14 punts, vuit més que els lleidatans.

El partit es presenta especialment complicat per als interessos dels lleidatans que, per una banda, hauran de superar les seqüeles de la derrota del passat cap de setmana davant l’OAR, tant a nivell anímic com físic, ja que a conseqüència d’aquest encontre el tècnic lleidatà probablement no podrà comptar amb la participació de l’extrem Sergio Martín i els laterals Sergi Pujol i Eloi Vidal, tots tres dubte fins a l’últim moment. Tampoc podrà disposar  del central Fran Pifarré, baixa segura per motius personals.

Per cobrir aquestes, més que probables baixes, els tècnics de l’equip tiraran dels jugadors del filial Ion Zubieta, Kevin Cañadas i Aleix Villacampa.

L’equip femení visitarà la pista del Mataró mentre que el sènior B, força encoratjat després de la darrera victòria a casa, s’enfrontarà al Rubí.

L’Handbol Lleida Pardinyes femení es desplaçarà aquest cap de setmana fins a Mataró per tal de disputar una nova jornada de la Lliga Catalana femenina davant l’equip local. Un conjunt situat a la zona tranquil·la de la tabla classificatòria i sense gaires urgències, al contrari que les “Lleones”, que necessiten puntuar a terres barcelonines, més encara després de la derrota del passat dissabte a casa davant el Canovelles Groc.

L’equip sènior de la Tercera Preferent visitarà la pista del Rubí força animat i convençut de les seves possibilitats de mantenir-se en la categoria després de la gran victòria del passat cap de setmana davant el Sant Just per 37-35  i la millora en el seu joc a les darreres setmanes.

Els equips cadet i juvenil seran els únics conjunts groc-i-negres que aquest cap de setmana jugaran com a locals. Els cadets obriran la tarda d’handbol al Municipal (17.30 hores) rebent la visita del BM Barberà, un equip, a priori, assequible per al potencial dels lleidatans. Per la seva part, els juvenils buscaran una nova victòria per tal d’afiançar-se a la tercera plaça davant el BM Barbera juvenil (19.00 hores).

Finalment, l’equip infantil tractarà de mantenir la seva ratxa de victòries amb un nou triomf a casa del Sant Andreu (diumenge 6, a les 11.15 hores).

Dissabte, 5 de març

Les Lleones necessiten la victòria per recuperar les bones sensacions de joc, després de la darrera derrota a casa

Lliga Catalana sènior femenina

Handbol Mataró – H Lleida Pardinyes

16.00 hores – C/ Corregiment/Terrassa – Mataró

Els lleidatans buscaran donar la sorpresa a terres barcelonines i sumar dos nous punts vitals per a tractar de sortir dels llocs de descens

Tercera Preferent sènior masculí

H. Rubí – H Lleida Pardinyes 

17:45h  C/ Pont de Can Claverí s/n – Rubí

L’equip juvenil necessita la victòria per a mantenir el forat amb el quart classificat

Segona catalana juvenil

H Lleida Pardinyes – BM Barberà

19:00h  al Pavelló Municipal de Pardinyes

L’equip cadet sortirà al Municipal de Pardinyes com a clar favorit del partit

Segona catalana cadet

H Lleida Pardinyes  – BM Barberà

17:30 h, al Pavelló Municipal de Pardinyes

Els infantils viatgen a Barcelona disposats a mantenir la seva ratxa de victòries

Segona catalana infantil

H. Sant Andreu – H Lleida Pardinyes

11:15h  C/ Costa Daurada 12-16 – Barcelona

 

Diumenge, 6 de març

En busca d’una victòria que permeti als groc-i-negres mantenir les esperances de lluita per la categoria

1ª Nacional

CH Sant Joan Despí – Handbol Lleida Pardinyes

12.30 Sant Joan Despí