L’Handbol Lleida Pardinyes se la juga aquest dissabte davant l’OAR Gràcia Sabadell…

L’Handbol Lleida Pardinyes disputarà aquest dissabte a partir de les 20.30 hores un partit davant l’OAR Gràcia de Sabadell, rival directe en la seva lluita per eludir el descens, sense cap marge per a l’error i on l´únic resultat vàlid per als groc-i-negres serà la victòria davant l’equip vallesà. Cos tècnic i jugadors han cridat a l’afició a omplir el Municipal

Ras i curt, el Club Handbol Lleida Pardinyes es juga aquest dissabte 27 (20.30 hores) al Municipal de Pardinyes bona part de les seves possibilitats de mantenir-se un any més a la Primera Estatal, per no dir totes. El conjunt lleidatà disputarà un partit dramàtic amb la permanència en joc davant l’OAR Gràcia de Sabadell, un rival, que a l’igual que el conjunt lleidatà, necessita aconseguir la victòria si o si, per mantenir les seves opcions de continuar un any més a la categoria de bronze de l’handbol estatal.

El partit enfrontarà a dos equips absolutament necessitats dels punts –l’Handbol Pardinyes penúltim amb 8 punts i l’OAR, tercer per la cua amb 11- i que arriben a aquest encontre amb força moral després dels resultats del passat cap de setmana, empat per al Pardinyes i victòria per a l’equip verd-i-blanc.

Una victòria davant el conjunt barceloní significaria una important ampolla d’oxigen i un bon cop d’efecte per als homes de Txema del Rosal, que a més superarien a l’OAR, en cas d’empat a punts al final de temporada, en el seu average particular a l’haver aconseguit al partit d’anada un valuós empat.

Donada la transcendència d’aquest encontre el cos tècnic i jugadors han cridat a la seva afició a omplir el pavelló per tal d’obtenir el seu incondicional suport i alè, més necessari que mai a conseqüència de la transcendència de l’encontre i de que l’OAR Gràcia, conscients també de la necessitat de puntuar, arribaran al Municipal de Pardinyes acompanyats d’un gran  nombre dels seus seguidors.

Pel que fa als aspectes estrictament esportius ressenyar l’única baixa, respecte a la passada setmana, d’Edu Pifarre, amb petits problemes al seu genoll.

El sènior B i les Lleones també s’enfronten a dos partits vitals per a les seves aspiracions

El primer equip de l’entitat del barri de Pardinyes no serà l’únic que se la jugarà en la tarda del dissabte al Municipal de Pardinyes. Unes hores abans, a les 16.30 hores, l’equip sènior de Tercera Preferent, cuer de la classificació, rebrà al Sant Just amb l’obligació d’obtenir els dos punts si vol mantenir alguna opció de continuar a la categoria.

Amb les mateixes urgències jugaran les “Lleones” al mateix escenari a partir de les 18.30 hores contra el CH Canovelles, un complicat rival que ocupa la quart plaça en la classificació.

Vist el panorama d’aquest dissabte està clar que l’handbol lleidatà necessita més que mai que l’afició ompli el Pavelló Municipal de Pardinyes des de les 16.30 per donar forces i ànims als jugadors i jugadores groc-i-negres.

 

Dissabte, 27 de febrer

Ras i curt, la victòria l’únic resultat possible

 • 1ª Estatal
 • Handbol Lleida Pardinyes – OAR Gràcia de Sabadell
 • 20’30 hores Pavelló Municipal de Pardinyes

Les “Lleones” obligades a guanyar a les quartes classificades

 • Lliga Catalana sènior femení
 • Handbol Lleida Pardinyes – CH Canovelles Groc
 • 18’30 hores – Pavelló Municipal de Pardinyes

El sènior B afronta un nou partit sense marge per a l’error

 • Tercera Preferent – sènior
 • Handbol Lleida Pardinyes B –  CH Sant Just
 • 16:30h  Pavelló Municipal de Pardinyes

Partit, sobre el paper, assequible per als jugadors groc-i-negres

 • Juvenil Segona  Catalana
 • Handbol Lleida Pardinyes – SAFA Horta
 • 13’00 h Pavelló Municipal Juanjo Garra

Els cadets necessiten la victòria per a recuperar-se de la desfeta del passat cap de setmana

 • Cadet Segona  Catalana
 • Handbol Lleida Pardinyes – Handbol Sant Cugat D
 • 11’30 h Pavelló Municipal Juanjo Garra

Els infantils tractaran de mantenir la seva ratxa de victòries davant el quart classificat

 • Infantil Segona Catalana
 • Handbol Lleida Pardinyes – CH Ribes
 • 10’00 h Pavelló Municipal Juanjo Garra