El CH Lleida Pardinyes vol donar la sorpresa a Zaragoza i obtenir dos punts “d’oxigen”…

Aquest dissabte (20.00 hores) l’Handbol Lleida Pardinyes viatjarà fins a la capital aragonesa per a disputar la vintena jornada de la 1ª Estatal contra  el CD El Pilar Maristes, un rival situat en la zona tranquil·la de la tabla classificatòria i que al partit d’anada va aconseguir la victòria davant els lleidatans per un pírric gol de diferència en un final d’infart, on la sort va girar l’esquena als locals a l’errar, in extremis, un penal.

Comença el compte enrere per l’Handbol Lleida Pardinyes que aquest dissabte es desplaçarà fins a Zaragoza per enfrontar-se al CD El Pilar Maristes en un d’aquells partits on hi ha molt a guanyar i poc a perdre i que precedirà a tres jornades crucials per als jugadores lleidatans, que posaran en joc, gairebé, totes les seves opcions de mantenir-se en la categoria al jugar contra el seus tres rivals directes en la lluita per eludir el descens (OAR Gràcia, Sant Joan d’Espí i La Salle Bonanova).

Davant d’aquest enverinat calendari aconseguir algun dels punts en joc davant el conjunt maño pot esdevenir vital per a les aspiracions dels groc-i-negres que, en funció dels resultats de la jornada, podríem afrontar el primer d’aquests encontres, a cara o creu, fora de la zona de descens.

Els antecedents contra l’equip de la capital aragonesa donen un cert marge a l’optimisme ja que, malgrat la derrota final, els lleidatans van estar a punt d’empatar al Municipal, i tan sols la mala fortuna va impedir obtenir un merescut empat al marcador al fallar una pena màxima als últims segons.

Per aquest encontre, el tècnic lleidatà recupera al seu central defensiu Chechu Velasco, que ha complert el seu partit de sanció. Sens dubte, una gran notícia per als lleidatans, ja que bona part de les seves opcions de guanyar el partit es fonamenten en la realització d’una gran defensa, degut, en bona mida, a la falta de gol en atac a causa de les continues baixes dels seus principals realitzadors. Positiva també la incorporació de Sergi Pujol, un jugador intens en defensa i molt actiu en atac, que també estarà a disposició del tècnic lleidatà després de superar la seva lesió al canell.

Dissabte, 20 de febrer

Els groc-i-negres viatgen a Saragossa convençuts de “rascar” algun punt

 • 1ª Estatal
 • CD El Pilar Maristes – CH Lleida Pardinyes
 • 20:00 hores

Nou partit a cara o creu per a les “Lleones” que juguen contra un altre rival directe

 • Lliga Catalana sènior femení
 • CH Ascó – CH Lleida Pardinyes
 • 19:10 hores – Ascó

El sènior B buscarà confirmar la seva millora en el joc amb un resultat positiu a casa del quart classificat

 • Tercera Preferent – sènior
 • CH Santpedor – CH Lleida Pardinyes
 • 19:30h  (Carretera Navarcles, s/n de Santpedor)

Diumenge, 21 de febrer

Els juvenils defensaran la seva tercera plaça a casa de l’Handbol Tarragona

 • Juvenil Segona  Catalana
 • Tarragona HC – CH Lleida Pardinyes
 • 10:45 h (Av Estadi, s/n – Barri Sant Salvador – de Tarragona)j

Els cadets afrontaran un complicat compromís, després d’una jornada de descans, a la pista del quart classificat

 • Cadet Segona  Catalana
 • CH Òdena – CH Lleida Pardinyes
 • 11:00 hores (plaça Mestre Vila Vell, s/n d’Òdena)

Els infantils tractaran de mantenir la seva ratxa de victòries a casa del quart classificat

 • Infantil Segona Catalana
 • CH Vilanova –CH Lleida Pardinyes
 • 10:45 hores (Ronda Ibèrica, 66 de Vilanova i la Geltrú)