Acord de col·laboració entre l’Handbol Lleida Pardinyes i Sportlast

El CH Lleida Pardinyes i l’empresa Medilast, a través de la seva divisió esportiva Sportlast, han formalitzat un conveni de col·laboració que va més enllà d’un patrocini a l´ús ja que l’equip groc-i-negre ha esdevingut un nou banc de proves per a l’estudi i millora dels productes d’aquesta firma lleidatana especialitzada en la creació i comercialització de productes de compressió amb usos farmacèutics i esportius.

Mireia Rubio, gerent de Medilast-Sportlast, empresa lleidatana ubicada a Alpicat i José Miguel Zubieta, president de l’Handbol Lleida Pardinyes, van formalitzar el passat mes de gener el seu acord de col·laboració per a la present temporada. Des de l’inici de la lliga tots els jugadors de l’equip de la 1ª Estatal de l’entitat groc-i-negra estan entrenant i jugant els seus partits utilitzant diferents productes de Sportlast amb un doble objectiu; per una banda, aprofitar les característiques dels productes de Sportlast per a millorar el seu rendiment esportiu, obtenir una millor recuperació post partit i prevenir i ajudar en la recuperació de les lesions. De l’altra, el CH Lleida Pardinyes s’ha convertit en un nou banc de proves per a Sportlast de cara a adaptar aquests productes de la manera més personalitzada possible a la pràctica de l’handbol.

Sportlast (una de les marques líder del sector a Europa) és la divisió de productes compressius específics i especialitzats per a la pràctica de diferents esports de l’empresa Medilast, creada al 1970 amb l’objectiu de fabricar i comercialitzar productes elàstics ortopèdics.

Dintre de l’àmplia gamma de productes de Sportlast by Medilast destaca la fabricació de tres tipus de mitjons caracteritzats per la seva adaptació a les necessitats de l’esportista en cada moment del seu cicle diari. La gamma NRG (mitjons, camals, maniguets i panxelleres) de compressió decreixent especialment adient per a la pràctica de l’esport d’intensitat a l’aportar més resistència a l’esgotament. La gamma RECU –mitjons i camals- de compressió uniforme, que facilita una ràpida recuperació després de la pràctica intensiva de l’esport pel seu efecte de massatge i drenatge de les toxines durant la pràctica esportiva i, per últim, la gama RLX –relax- de mitjons de compressió decreixent, pensada per a l’ús diari pel seu efecte relaxant.

Juntament amb la gamma de mitjons, Sportlast by Medilast també fabrica productes per a la rehabilitació i traumatologia, com ara genolleres especialitzades, colzeres, musleres, canelleres i turmelleres; a més de les samarretes de compressió silver i carboncoated. Sportalast elabora de manera exclusiva tots els seus productes a les seves instal·lacions d’Alpicat utilitzant els mateixos estandars de qualitat que els emprats en la línia de farmàcia.

Acuerdo de colaboración CH Pardinyes Medilast