El gran número de baixes condicionarà el joc de l’Handbol Lleida Pardinyes a la pista del Joventut Handbol Mataró…

El passat cap de setmana l’Handbol Lleida Pardinyes va sortir viu del primer “match ball” de la temporada a l’aconseguir un treballat i agònic empat davant el Gavà (19-19) que, tot i no ser el millor resultat, és un punt d’oxigen per als homes de Txema del Rosal per afrontar els propers compromisos, el següent aquest dissabte a Mataró on viatjaran molt condicionats per les baixes.

A partir de les 18.00 d’aquest dissabte, l’Handbol Lleida Pardinyes intentarà donar la sorpresa a la pista del Joventut Handbol Mataró, un dels equips de la zona alta de la classificació. Difícil empresa per als lleidatans, però en aquests moments, amb la moral amunt i la total determinació per part dels jugadors lleidatans de salvar la categoria, tot pot passar.

Una jornada més, el principal inconvenient per a la dupla tècnica groc-i-negra serà mantenir durant tot el partit una alineació compensada i competitiva  a les diferents posicions de joc, tant en atac com en defensa, degut al gran nombre de baixes. A la llarga llista de lesionats cal afegir les baixes del pivot Rafa Maireles i de l’extrem Sergio Martín, a més de la no convocatòria d’Edu Pifarré, que va debutar el passat cap de setmana després de 6 mesos fora de les pistes, però que per precaució descansarà aquesta setmana. Com a nota positiva destacar el retorn de Rubèn Tardio, un jugador clau per al joc ofensiu del Pardinyes, que la passada setmana es va perdre el partit contra el Gavà per culpa d’una sanció.

Amb aquest panorama de sortida, Txema del Rosal plantejarà aquest encontre com un bon banc de proves on repartir minuts als jugadors que menys estan participant als darrers encontres i per donar confiança a jugadors novells com el central Ion Zubieta, que pujarà del sènior B

Les lleones rebran al Municipal al tercer classificat

Les jugadores entrenades per Jordi Morlans i Ricard Sabaté tornaran al Municipal de Pardinyes aquest dissabte (18.30) per afrontar un difícil compromís contra el Vilamajor, equip que ocupa la tercera posició a la tabla classificatòria i que a la primera volta es va desfer de les lleidatanes amb força solvència 35-22; no obstant, aquell resultat es va produir als inicis de la lliga davant d’un equip en formació i que ara està trobant de veritat el seu lloc a la categoria.

Els sèniors de Tercera Preferent visitaran amb moltes urgències, pel que fa a la necessitat de puntuar, la pista del Sant Esteve de Palautordera, un conjunt que es troba en una còmoda situació a la lliga i que posarà les coses complicades als de la Terra Ferma, que viatjaran amb algunes baixes significatives com Eric Carrera per lesió.

Per la seva banda, l’equip juvenil, després de dos compromisos força complicats, el darrer a casa contra el líder, tenen per davant un partit en teoria assequible contra el Sant Miquel, penúltim classificat.

L’equip cadet, que ve de jugar dos jornades fora de casa, tornarà a Pardinyes (dissabte 30 a les 17.00) per rebre la visita del Sant Quirze B, un conjunt que donada la diferència de potencial entre ambdues formacions no hauria de suposar un obstacle per als de la Terra Ferma, que continuen segons, amb tan sols una derrota en lliga davant La Llagosta, líder del grup.

Finalment, els infantils, que el passat cap de setmana van aconseguir una meritòria victòria que els hi va permetre pujar posicions a la taula classificatòria visitaran la pista del cuer; sens dubte, una bona oportunitat per sumar dos nous punts.

Durant tot el matí del dissabte, el pavelló Municipal de Pardinyes acollirà una nova jornada de la lliga escolar Miro Kids-CES

 

Dissabte, 30 de gener

 Moltes baixes en un complicat compromís, que servirà per donar minuts als jugadors novells

 • 1ª Estatal
 • Handbol Mataró-Handbol Lleida Pardinyes 
 • 18’00 hores – Pavelló Teresa Mª Roca (Av. Corregiment/Terrassa, s/n) Mataró.

Les Lleones reben la visita del 3r classificat després d’un gran partit davant el líder

 • Lliga Catalana femení
 • Handbol Lleida Pardinyes – Club Handbol Vilamajor
 • 18:30 h
 • Pavelló Municipal de Pardinyes.

 Els de la Terra Ferma volen recuperar les bones sensacions de joc i resultats

 • Tercera preferent
 • CH Sant Esteve Palautordera B – Handbol Lleida Pardinyes B
 • 19:45 h. – Pavelló Municipal Els Quatre Hereus (c/ Joaquim Blume, s/n) de  Sant Esteve de Palautordera.

Partit, sobre el paper, còmode per al Pardinyes, segon classificat

 • Segona Catalana Cadet
 • Handbol Lleida Pardinyes – Handbol Sant Quirze B
 • 17’00 hores
 • Pavelló Municipal de Pardinyes.

 Els lleidatans visiten la pista del cuer, que encara no coneix la victòria

 • Segona Catalana infantil
 • Handbol Santpedor – Handbol Lleida Pardinyes
 • 12:15 h.  – Pavelló Municipal (c/ Navarcles, s/n) de Santpedor.

Lliga Miró Kids de Minihandbol Aleví i Benjamí del CES

 • A partir de les 09.00 durant tot el matí
 • Pavelló Municipal de Pardinyes

Diumenge, 31 de gener

 • Juvenil Segona Catalana
 • Club Handbol Sant Miquel – Handbol Lleida Pardinyes 
 • 10:30 h. – CEM Aiguajoc (c/ Comte Borrell, 21-33) de Barcelona.