Punt d’oxigen per al Pardinyes

L’Handbol Lleida Pardinyes va afrontar el passat cap de setmana al Municipal una de les “primers match ball” de la témpora del qual va sortir viu a l’aconseguir un important punt contra el Gavà, que arribava al Municipal també amb totes les urgències del mon i que va sortir de la pista lleidatana sense poder deixar la cua de la classificació. Al final, empat a 19, un punt d’oxigen i de moral per als de la Terra Ferma, que continuen amb la seva línia ascendent.

L’Handbol Lleida Pardinyes va sortir molt intens i va sorprendre a l’Handbol Gavà amb un parcial de 6-1, gràcies a una molt bona defensa groc-i-negra. Però, a poc a poc, l’atac barceloní va anant retallant distàncies i els lleidatans notaven la falta dels centrals ofensius habituals, fins que van aconseguir igualar a 8 gols el partit just abans de marxar al descans.

La segona part va ser molt igualada, amb tots dos equips jugant al límit, i amb els de la terra ferma sempre amb avantatges mínimes. L’Eduard Pifarré, que tornava després de 6 mesos de lesió dirigia l’equip davant la intensa defensa del Gavà, que a falta de 5 minuts aprofitava dues exclusions del Pardinyes per ficar-se amunt al marcador 19-18. Els últims minuts van ser d’infart amb els dos porters molt entonats, però un gol de Dani Sanjuan ficava l’empat a 19 al marcador i donava un valuós punt als locals.

12525616_1754008251523163_3542806256254024945_o