El Club Handbol Lleida Pardinyes se la juga davant l’Handbol Gavà…

Ras i curt, aquest dissabte 23 de gener (20.30 h) l’Handbol Lleida es juga contra l’Handbol Gavà al Municipal de Pardinyes bona part de les seves aspiracions de continuar una temporada més a la categoria de bronze de l’handbol Estatal. Els lleidatans, que la passada setmana van aconseguir la seva primera victòria a la lliga, rebran la visita del cuer.

La visita del Gavà arriba, pel que fa a la moral de l’equip, en el millor moment de la temporada després de l’agònica victòria del passat cap de setmana per 24-23 davant l’Esplugues, últim partit de la primera volta i primer triomf per als groc-i-negres en aquesta lliga.

Els de Txema del Rosal afrontaran aquest crucial compromís amb la moral a tope; però, molt limitats en quant a efectius. A les baixes habituals es sumaran les dels seus dos centrals Rubèn Tardio, que compleix un partit de sanció, i Fran Pifarre. Aquestes dos noves baixes obligaran als tècnics locals a tirar d’imaginació i a recórrer al sènior B per a tancar una convocatòria que comptarà amb la participació de Ion Zubieta, central del sènior de Tercera Preferent i del lateral Eduard Pifarré, que després d’una llarga temporada de baixa per lesió jugarà, encara que a mig gas, el seu primer partit de lliga.

Els tècnics i jugadors de l’entitat del barri de Pardinyes han cridat a l’afició a omplir les grades del Municipal i animar a l’equip en aquest decisiu enfrontament on qualsevol resultat que no sigui la victòria pot posar als de la Terra Ferma en una situació crítica. Per contra, un triomf els hi pot suposar sortir de la zona de descens (en l’actualitat els lleidatans ocupen la penúltima plaça amb 5 punts, els mateixos que l’OAR Gràcia de Sabadell. A 1ª Estatal baixen dos equips).

Abans d’aquest encontre, a les 18.30, el sènior B de Pere Martínez, tot i que veurà el partit des de la grada al complir un partit de sanció, disputarà un altre partit decisiu, en aquesta ocasió davant el Terrassa B. Els lleidatans necessiten sumar punts de manera imperiosa si no volen veure perillar la seva continuïtat a la categoria. Difícil compromís per als jugadors del Pardinyes que afronten aquest encontre amb un gran número de baixes per lesió i per les sancions d’un partit del seu porter Kevin Cañadas i el lateral Aleix Villacampa.

Les Lleones visiten la pista del líder

Per la seva banda, el sènior femení, que el passat cap de setmana va aconseguir una victòria de prestigi davant l’Handbol Igualada per 31-18, que els hi va permetre deixar l’últim joc de la taula classificatòria, visitaran la pista del Sant Vicenç, líder de la categoria.

Difícil compromís també per als juvenils que a partir de les 17.00 hores jugaran al Municipal de Pardinyes contra l’Handbol Ribes, líder invicte de la categoria. Els cadets tornaran a jugar fora de casa, en aquesta ocasió contra el Terrassa, un conjunt amb una ferma defensa, però amb més complicacions en atac, un punt a favor del Pardinyes, equip menys golejat de la categoria.

Matinal d’handbol pels equips escolars

Finalment, els infantils rebran al Juanjo Garra (13.00 h) la visita del Poblenou, un rival directe a la classificació. Així mateix, durant tot el matí, el pavelló municipal de Pardinyes acollirà una nova jornada de la lliga escolar Miró Kids-CES.

Dissabte, 23  de gener

O tot o res. Partit vital per als lleidatans contra el cuer

 • 1ª Estatal
 • Handbol Lleida Pardinyes – Handbol Gavà
 • 20’30 h. Pavelló municipal de Pardinyes

Les Lleones visiten la pista del líder sense res a perdre i molt a guanyar.

 • Lliga Catalana sènior femení
 • Handbol Sant Vicenç – Handbol Lleida Pardinyes
 • 17’30 h Pavelló Municipal Sant Vicenç dels Horts

A trencar amb la mala ratxa de resultats

 • Tercera Preferent
 • Handbol Lleida Pardinyes B –  Handbol Terrassa B
 • 18’30 h. Pavelló municipal de Pardinyes

Complicadíssim partit per als juvenils que reben al líder de la categoria

 • Segona Catalana juvenil
 • Handbol Lleida Pardinyes – CH Ribes
 • 17’00 h. Pavelló municipal de Pardinyes

Partit contra un dels equips amb menys gols encaixats de la categoria

 • Segona Catalana cadet
 • Handbol Terrassa – Handbol Lleida Pardinyes
 • 16’00 h Pavelló Can Jofresa (c. Badalona, 4) Terrassa

Una bona oportunitat per escalar posicions a la taula classificatòria

 • Segona Catalana infantil
 • Handbol Lleida Pardinyes – CH Poblenou
 • 13’00 h. Pavelló Juanjo Garra

Lliga Mirò Kids de Minihandbol Aleví i Benjamí del CES

 • Tot el matí
 • Pavelló Municipal de Pardinyes
Diumenge, 24 de gener

Torneig Intercomarcal infantil d’hivern

 • Infantil
 • Handbol Lleida Pardinyes A- Handbol Lleida Pardinyes B
 • 11’00 h. Pavelló municipal Onze de Setembre

12512535_944914892265135_6861583038060328502_n